Излезе дебютният албум на LORDS "В един странен свят"

5 дек 2022, 07:45 ч. 572 / 3 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Метал проекта LordS представя албумът си, "В един странен свят“. Музиката на осемте парчета се композирани от Петър Кръстев.

Песните са на български език, a текстовете са написани от Снежана Кръстева. Стилът се дефинира като, Heavy Metal. Преобладава тежкият китарен звук с много клавирни акценти.
Проекта се заражда в началото на 2022 година, като идеята за албума и голяма част от песните са написани още по време на стария проект на Петър Кръстев Mr. Pertrubat.

Датата пети декември на, която излиза албума не е случайна, на тази дата е родена Снежана Кръстева.

"В един странен свят", със "Повелители" започва едно бурно плаване. Една драматична поредица от епични моменти, на робство, бури и страст. Приключение за безкрайното проклятие на самотното сърце.

То ни отвежда до "Портал към Вечността". Той отваря врати, за да зърнем, едно плашещо създание, попаднало в капана на Алчността, която се превръща в неговия убиец.

И вървейки по пътя "В един странен свят" стигаме до кръстопътя на надеждите, до "Гласът на Вятъра". Този Обречен Старец, разгневен скитник, който гледа с почуда света от високо и се моли за Хармония на Земята.

Но може би "В утрешния ден" светът ще бъде по - различен?
Достигаме до тайната и невидима "Вълшебна граница". Граница за истината, коя е универсалната, има ли обща истина, или всеки сам решава?

Или може би ти би повярвал в "Коледна Магия". В бялата приказка за Коледното Чудо. "И като в сън" тя те подканва да се предадеш на Щастието и Любовта???

Слушайте в SpotiFy, SoundCloud, Bandcamp, Youtube и др.

 

група lords

още за:

Lords


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


??? 6.12.2022 07:12:53 отговори + 7 0
"МетАл проектА представя албумЪТ"....

Аз четох дотук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Фен 6.12.2022 16:00:56 + 1 1
Много добро Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".