Излезе книгата на Paul McCartney "Хей, дядо Готин!"

14 ное 2019, 14:25 ч. 841 / 5 0
пред./следв.

   Илюстрирано приключение, изпълнено с екшън, от "един от най-любимите ни дядовци на всички времена" - сър Paul McCartney с илюстрации от Катрин Дърст излеза на 14 ноември 2019 г. (поръчай с отстъпка от тук).

   Вижте видео с Paul McCartney за книгата:

 

   Детска приказка, която звучи почти като песен на THE BEATLES...

   Запознайте се с дядо Готин - неуморния изследовател, който умее неподозирани вълшебства.

   С помощта на магическия си компас дядо Готин поема на пътешествие с четиримата си внуци в търсене на нови приключения. Присъедини се и ти, ако се осмеляваш да яздиш летящи риби, да бягаш от развилнели се бизони и да бъдеш преследван от лавина!

   Магическо приключение за цялото семейство от музикалната легенда Paul McCartney, любим на поколения по цял свят, което ще ви отведе на пътешествие около света и ще ви прибере обратно вкъщи тъкмо навреме за сън!

   Фантастичните илюстрации на Катрин Дърст вдъхват живот на историята и я правят идеална приказка за лека нощ за малки изследователи. И чудесен източник на идеи за неуморни дядовци и баби по света, за да споделят приключения с внуците си.

   Paul McCartney: "Написах детска книжка с илюстрации. Казва се "Хей, дядо Готин!" Защо? Ами, чакайте да ви разкажа. Имам осем внуци, най-красивите и прекрасни на света, и един ден един от тях ми каза: "Хей, дядо Готин!" И аз отговорих: "Моля?", и си помислих, че това всъщност доста ми харесва, така че от този момент нататък се превърнах в дядо Готин. И си казах: "Знаете ли какво, ами че това е хубава идея за книга". И започнах да си записвам мънички истории, а после размених няколко думи с различни издатели на книги и на тях взе че им хареса това, което правех. Накратко казано, книгата е за един герой, наречен дядо Готин, който олицетворява всички дядовци навсякъде по света. Той има четири внуци и ги нарича хлапаци. Те много го обичат и заедно поемат на какви ли не приключения. А той си пада малко нещо магьосник, ще видите в книгата. Исках да напиша тази история за всички дядовци и баби - и за техните деца - за да могат да им го четат преди лягане."

   Франческа Доу, директор в "Пенгуин Рандъм Хаус": "Paul Mccartney е един от най-красноречивите поети и визионери на нашето време и изобщо. Когато научихме, че пише детска книга с илюстрации, бяхме сигурни, че ще бъде нещо много специално, но това, което той и Катрин Дърст създадоха заедно, е много, много пъти повече от всичко, което някога си бяхме представяли. "Хей, дядо Готин!" е възхитителна фантазия, която просто пращи от магия, чувство за хумор и сърдечност - а самият дядо Готин е уникален герой за всички възрасти. И деца, и родители, и дядовци и баби - всички ще искат да поемат на приключение заедно с него."

   От момента, в който пише първата си песен на 14 години, кариерата на Paul McCartney е несравнимо богата и влиятелна, до степен, почти трудна за вярване. През 60-те години Пол променя света завинаги с BEATLES. И не спира дотам, а продължава да покорява нови граници като соло изпълнител и с WINGS, а също и в колаборация с много световни артисти. Получил е 18 награди "Грами", а през 1996 г. получава звание от кралицата за заслугите му към музикалното наследство на Великобритания.

   Пол е отдаден на филантропията и страстен защитник на многобройни каузи, включително правата на животните и климатичните проблеми.

   Последният албум на Paul "Egypt Station" е първият му, който дебютира като номер 1 в Щатите. Радва се и на огромен успех по света, като влиза в топ 5 във Великобритания, става номер 1 в Германия и събира овации в Австралия, Холандия, Норвегия, Швеция и много други.

   Катрин Дърст е завършила "Шеридън Колидж" в Онтарио, Канада. Тя има богат опит в сферата на анимацията, има стаж в студиото на "Пиксар" и е работила с редица детски издатели. Когато не илюстрира книги, обикновено свири на акордеон, занимава се с танци или с куклен театър. Живее в Торонто с намусеното си дакелче на име Чили Дог.

 

още за:

Paul MccartneyCiela


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".