Излезе новия албум на китариста Jimi Sobara "Птица от Вечността", чуйте го

3 сеп 2021, 08:32 ч. 845 / 5 14
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Излезе новия албум на българския китарист и композитор Jimi Sobara. Албума носи заглавието "A Bird From Eternity" (Птица от Вечността). Стилът е мелодичен, с експресивни и енергични рок китари, като някой от композициите съдържат и инструменти като трумпет, саксофон, пиано, цигулка, щрайхове, падове и други, изсвирени и записани от Jimi Sobara с китара, с Roland GR-20 Guitar Synthesizer.

Албума съдържа четиринадесет авторски композиции с разнообразни и широкоспектърни настроения,с времетраене час и четири минути.

Може да го откриете в Spotify, iTunes, Apple Music, Amazon както и във всички други онлайн платформи за слушане и сваляне на музика.

Албума ще излезе и на СД за тези които,желаят да го имат и на физическо копие.

Трак лист:
1.What About Love
2.In The Name Of God
3.Ocean Eyes
4.Miracles
5.Universe Code
6.Passion
7.Adventure Life
8.Kiss From A Rose
9.Black Butterfly
10.Pulse
11.Where Hands Touch
12.Aura
13.Organic
14.Paradise City

 

 

още за:

Jimi Sobara


Коментари   (14)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Jimi Sobara 5.09.2021 00:31:06 отговори + 2 3
Да, допускам грешки, защото рядко отрезнявам, но никой не може да ми каже че, сърцето ми не е чисто Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jimi Sobara 4.09.2021 23:08:35 отговори + 1 5
или Интересува, Феникс на грил, ти си просто плъх който, аз хващам в капан за да шумиш докато греша, защото грешките са едно добро решиние и пиар идиотите да вдигнат Шум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jimi Sobara 4.09.2021 22:31:07 отговори + 2 3
Твърде горд съм за да отговарям на всеки особенно когато пишете глупости! Държите се така все едно аз не мога да пиша тук , осособенно когато не сте си направили ТРУДА! да чуете целия Албум! Аз съм положил труд за да напиша този албум, а вие какъв труд сте положили за да ме коментирате, ако смятате че, той е даром се лъжете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оня 3.09.2021 19:40:09 отговори + 6 3
Прекрасен човек! Ако са ви попадали негови постове из фейса би трябвало да знаете, че е бил във френския легион, че всички трябва да се страхуват от него, защото може да убие човек с един удар, че е бил уличен музикант в Париж, че разбира от политика, че прави магии, разбира от вуду, свирил е навсякъде по света, че е рок звезда, че всички са под нивото му и т.н. И с право! Колко от вас могат да се похвалят с тези неща? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 3.09.2021 13:30:27 отговори + 3 1
Като го потърсим в Гугъл, какво излиза:
Jimi Sobara is an Bulgarian musician, instrumental rock guitarist , composer and sound design whose style incorporates rock, hard rock, progressive rock , experimental, blues. ,blues.
---
Ъгх.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


смех 3.09.2021 11:30:44 отговори + 4 2
Какво са няколко запетайки и пълни членове за човек, самообявил се не за българския Джо Сатриани, а за по-добър от него... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 3.09.2021 14:38:15 + 2 2
Как ги съчиняваш тези глупости... Как установи, че той е написал това така наречено,, съобщение,, и къде прочете за това, че се е самообявил? В тубата го сравняват с Джо Сатриани наистина. Момчето свири много прилично и звукът на китарата му е много приятен-,, Kiss From a Rose,, , ,, Черната пеперуда,, Още през 2011 год. издава албум свързан с рока-,, Кадифе,,/ Velvet,, . Не ми харесва твоят стил на изкривяване на нещата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 4.09.2021 02:06:26 + 6 1
Абе, пичагата добре свири и като продукция е дръпнал бая напред през годините, обаче пресрелийзите, за които съм сто процента сигурен, че сам си ги пише и разпраща после, му подливат вода бая гадно.
А и композициите му ми мязат на импровизациите върху бекинг тракове от Ютуб, с които се разсвирвам вечер след работа. Това, ако трябва да съм честен, не ми допада много.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jimi Sobara 4.09.2021 23:02:46 + 2 6
Феникс на грил, което точно от всичко смяташ че, това мен ме Интерисува? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jimi Sobara 4.09.2021 23:35:56 + 2 4
Аз не съм се самообявил за Сатриани, хората ми лепнаха това което Ужастно и до ден днешен много ме издразни, но явно не си човек който, ме познава лично, както и прякора ми Jimi идва от там че, Хендрикс не ми е любимия китарист, и от там идва, обаче да говорим на изуст без да ме познаваш Лично, сигурно е Яко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 3.09.2021 10:32:59 отговори + 5 1
Понечих да взема този текст, да му поправя грешките и да го пусна тук. Но са толкова много, че по средата се отказах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 3.09.2021 08:35:02 отговори + 9 1
ТрОмпет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 3.09.2021 08:48:22 + 8 1
То да беше само това грешката.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 3.09.2021 11:56:16 + 4 1
Сега очаквам да дойде "оппааа" и да каже, че се пише трумпет щото се пише Donald TrUmp. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".