Излезе сборен диск с най-доброто от BOLT THROWER

22 окт 2016, 09:19 ч. 818 / 6 1
пред./следв.

   На 21 октомври "Earache Records" издадоха сборния албум на BOLT THROWER "The Best Of". Той обхваща най-доброто от цялата кариера на групата, започнала през 1986-а и приключила през септември тази година след смъртта на барабаниста Martin "Kiddie" Kearns. Ето списъка с песни, по-долу виждате и обложката на компилацията:

01. Cenotaph
02. Through The Eye Of Terror
03. Lest We Forget
04. Spearhead
05. Destructive Infinity
06. The IVth Crusade
07. ...For Victory
08. World Eater
09. Where Next To Conquer
10. The Shreds Of Sanity
11. Forever Fallen
12. Armageddon Bound

 

още за:

Bolt Thrower


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Bolt Thrower 22.10.2016 16:35:39 отговори + 6 0
Абсолютно безсмислено издание. Нищо ново за феновете на групата, обложка правена от тригодишен и абсолютно същата като също толкова безсмислените Best Of-и на Morbid Angel и Entombed. Дигби продължава да се опитва да бърка в джобовете на феновете на феноменалните групи, които издаваше в края на 80-те и началото на 90-те, но за щастие почти никой вече не му се връзва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".