Израелците DESERT гостуват отново у нас през ноември

20 окт 2016, 18:49 ч. 715 / 4 5
пред./следв.

   Израелската "дарк епик" метъл банда DESERT и кипърската WINTER'S VERGE ще гостуват у нас в началото на следващия месец. Те ще изнесат концерт в Пловдив на 1 ноември, заедно с българите ENTHRONMENT (в клуб "Polinero Place") и в София на 2 ноември с THE A.X.E. PROJECT (в клуб "Live & Loud"). Това няма да бъде първото гостуване на DESERT у нас. Израелците дебютираха на българска земя през 2015 г., когато гостуваха отново в София и Пловдив.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Уке 21.10.2016 15:00:54 отговори + 2 1
Язе, баце, помни, че не всяка умствена диария, която циркулира в главата ти трябва да става достояние на широката общественост. Ако имаш да казваш нещо на тема музика - казвай! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 20.10.2016 20:20:27 отговори + 2 4
Много са забавани разни банди от места като Кипър, които се кръщават на зимата при условие, че са виждали сняг по 2 пъти в живота си Да се кръстят на пясъци, морета, жеги или нещо, което им е по-близко както са направили израелците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ти да видиш 21.10.2016 08:48:13 + 5 1
Печелиш наградата за бисер на седмицата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тизе 21.10.2016 09:28:01 + 3 1
По тази логика родните банди да се кръщават на простотия, невежество, кебапчета и битовизъм ли? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 21.10.2016 10:00:35 + 1 1
Не, по тази логика всички групи, кръстили се на дракони, елфи, джуджета, др. приказни, фантастични и Толкинови имена - да си сменят имената, защото не са виждали подобни твари или места. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".