JEREMY? представят нов член на бандата с концерт на 2 октомври

1 окт 2014, 16:05 ч. 730 / 7 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Jeremy? - една от обещаващите съвременни български банди, любезно канят почитателите на модерния инди рок’н’рол саунд на специален концерт. Събитието ще се случи на 2 октомври, този четвъртък, в клуб "Маската", Студентски град.

Феновете на групата ще чуят на живо парчето "Runaway", към което е и дебютното видео на Jeremy?, както и въздействащия следващ сингъл "Fake Fruits". Бандата ще представи няколко чисто нови песни, които предстои да бъдат издадени в края на годината под формата на EP.

Като специален акцент в предстоящия лайв е представянето на новия член на формацията! За първи път, заедно с Ерсин Мустафов, Ташо Колев и Росен Ватев, на сцената ще се появи новият им басист, а именно - Емилиян Бонев, добре познат от ползотворните му периоди с P.I.F., както и с участието му в състава на подчертано активните в последните години в Ирландия Amoric. Емо се завръща в България с хъс и желание да се включи като пълноправен член на Jeremy?, с които да работят по новия материал на бандата.

На 2 октомври клуб "Маската" ще отвори врати в 20:00 ч., а самият концерт ще започне в 22:30. Билетите ще бъдат разпространявани само на входа - на цена от 7 лв.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ау 3.10.2014 02:08:43 отговори + 0 0
Събрахте ли се 5 човека? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анунимен 2.10.2014 02:08:10 отговори + 0 0
колко вълнуващо..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".