JEREMY? продължават турнето си по българското Черноморие

27 юли 2016, 16:50 ч. 863 / 10 2
пред./следв.
  Получихме следното съобщение:
Малко след като се завърнаха от първото си участие на най-големия фестивал в Югоизточна Европа - Exit Festival 2016 в Нови Сад, JEREMY? превземат с пълна сила и родното Черноморие.

Незабравим рокендрол очаква феновете на групата в летните клубове и барове на едни от най-обичаните плажове у нас. В последните три дни на юли JEREMY? ще завърши поредния си силен летен месец с три последователни участия по морето. Този петък, 29-и юли, групата ще забие хитовете от дебютния си едноименен албум в крайбрежния клуб Menthol във Варна. Ден по-късно, на 30-и юли, рок бандата ще свири на Golden Sands Music Weekends в морския курорт "Златни пясъци", а веднага след това JEREMY? се отправят на юг, за да разтърсят Hacienda Beach Bar в Лозенец на 31-ви юли.

Феновете ще могат да чуят рокендрол групата на живо и през първите дни на август. На 2-ри август Ерсин, Ташо, Росен, Краси и Емилиян ще свирят в Bash Bar на къмпинг "Градина", а три дни по-късно, на 5-и август, ще превземат Sound Cafe в Созопол.

Лятото на JEREMY? ще продължи с още разтърсващи изяви и на някои от най-добрите летни сцени за жива музика в София и по морето.

Лятното турне на JEREMY? по дати:

29 юли – клуб Menthol, Варна;
30 юли – Golden Sands Music Weekends, Златни пясъци;
31 юли – Hacienda Beach Bar, Лозенец;
2 август – Bash Bar, къмпинг "Градина";
5 август – Sound Cafe, Созопол;
25 август – самостоятелен концерт на групата в "Маймунарника", Борисова градина, София
4 септември – Фестивал на изкуствата "Аполония", Созопол;
8 септември – One More Cinema, София;
17 септември – клуб "Терминал 1", София.

jeremy

още за:

Jeremy?


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Lol 28.07.2016 00:40:19 отговори + 8 2
И какво от това? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ебасимо 27.07.2016 18:37:40 отговори + 15 7
Тази жалка банда докога ще се лансира? Посредствен рок и трагедия на живо, това очаква морето последните 3 дена Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".