Joe Lynn Turner с остри нападки към "Frontiers Music" заради замяната му в SUNSTORM

17 яну 2021, 20:34 ч. 1494 / 4 7
пред./следв.

   Първият албум на AOR проекта SUNSTORM с вокалиста Ronnie Romero (RAINBOW, LORDS OF BLACK и мн. др.) ще бъде факт след по-малко от два месеца. В петък, 15 януари, излезе и пилотният сингъл от диск, придружен от видеоклип - "Swan Song".

   Какво е мнението на легендарния певец Joe Lynn Turner (RAINBOW, DEEP PURPLE и мн. др.), с когото са записани първите пет творби на проекта, за песента? "Нищо особено" и "не блестяща с нищо оригинално".

   И това далеч не е всичко. Turner отправя остри думи и обвинения към лейбъла "Frontiers Music", под чието крило са SUNSTORM с традиционния си композитор и продуцент Alessandro Del Vecchio. Американецът обвинява италианската компания в лъжа за това, че са посочили като причина за смяната на фронтмена желанието на Joe да записва по-твърда музика. Вокалистът заявява, че изобщо не е скъсъл с AOR корените си и може да запише песен в такъв стил още утре.

   Turner казва и че е работил с много по-големи лейбъли, но никъде не е срещал подобно отношение. Той недоумява защо е запазено името SUNSTORM, което феновете от дълги години асоциират с неговия глас. И благодари на тези свои почитатели, които са го подкрепили. Цялото, доста дълго, изявление на Joe може да прочетете във "Фейсбук".

 

Joe Lynn Turner live



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Exciter 18.01.2021 20:13:56 отговори + 5 0
В случая подкрепям Търнър, тъй като всеки чул албум на Sunstorm се сеща за неговия глас. Поне аз винаги съм си мислел, че Sunstorm e проект на Търнър с гост-музиканти... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 18.01.2021 12:49:05 отговори + 10 2
Не съм му фен на Търнър, но той има способността да захаросва албумите, в които участва. Прави го по изключителен начин. Имам няколко диска с негово участие : Малмстийн, Пърпъл, Рейнбоу и всички те си заслужават Така че, ироничното отношение към него не е заслужено. Според мен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 19.01.2021 09:51:03 + 5 0
JLT е цар на баладите за любов. С лют пипер няма да се получи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kuzman 18.01.2021 09:39:16 отговори + 7 16
Заменили са го щот е стар и грозен и пее на второкласни местенца като Джулая в Тутракан... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 18.01.2021 09:47:43 + 19 3
Ромеро пък е млад и грозен и също пее на второкласни местенца като Монтана, селото до Ловеч или където там беше миналата година.
Почти никаква разлика няма
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тори Кейлър 17.01.2021 21:11:04 отговори + 16 10
И перуките му не са нищо особено Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хаха 17.01.2021 20:54:57 отговори + 19 11
Мърмори като бившата жена на някой мъж, който я е заменил с по-млада и хубава Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".