Joey Jordison сменя името на SCAR THE MARTYR на VIMIC

5 май 2016, 19:44 ч. 661 / 1 1
пред./следв.

   Бившият барабанист на SLIPKNOT Joey Jordison преименува групата си SCAR THE MARTYR на VIMIC. Причината е, че музикантът иска да даде "ново начало" на бандата и да "започне начисто". Съставът на VIMIC включва още: вокалиста Kalen Chase Musmecci, басиста Kyle Konkiel, клавириста Matt Tarach, Jed Simon и Kris Norris - китари. Групата се надява да издаде дебютния си албум "Open Your Omen" по-късно през тази година чрез "Roadrunner Records". 

   Joey Jordison споделя, че е имал подготвени около 40 демо песни, от които са избрани 20-ина за окончателната селекция за творбата. Албумът ще бъде подкрепен и с турне. Предстои да бъдат обявени повече подробности.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 6.05.2016 01:32:19 отговори + 1 2
Джоуи като иска да почва начисто да вземе да възстанови Murderdolls с Joseph Poole и да не се занимава с глупости... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".