JOHN STEEL с David Reece ще открият концерта на HAMMERFALL в София

17 окт 2018, 10:19 ч. 1812 / 5 10
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

JOHN STEEL с David Reece (ex-Accept, ex-Bonfire) ще открият концерта на HAMMERFALL и специалните им гости ARMORED DAWN следващата седмица! Събитието ще се проведе в столичната зала „Универсиада“ на 26 октомври, петък, от 19:00 часа.

JOHN STEEL (Джон Стийл) е несъмнено една от интересните родни групи. Кратката им история започва от градчетата Харманли и Хасково още през 2007 година когато Иван Сталев(китара) и Живодар Димитров(барабани) създават проект с името Ivan Stalev Guitar Show, а малко по-късно преименуват в John Steel. С времето групата минава през много трансформации и се премества в Пловдив. Следват натрупване на концерти, авторска музика, проекти с различни родни музиканти, награди за китаристи, вокалист , Гранд При, първо място и запис в Първо студио на БНР от Поп Рок Фест Несебър в няколко поредни години, първо място на рок фестивал, финал на Евровизия 2011, международни участия в Турция, Гърция, Румъния и Сърбия, месечен и годишен хит на музикалната класация „Черната овца “ на радио Стара Загора 2013 и месечен хит за май 2014.

John Steel записват първия си албум „Freedom” с легендарния вокалист Blaze Bayley (ex Iron Maiden, Wolfsbain) през 2015 година. Последвалото представяне на творбата и съвместните концерти предизвикват и официално изказване от страна на британската звезда, че за напред на Балканския полуостров ще работи само с тях.

Песента "Nightmare" престоява 45 седмици във топ 10 на радио Z-rock у нас и поставя своеобразен рекорд, след като печели и 7 пъти класацията. От албумът са продадени над 3500 диска, а може да бъде открит и във всеки голям магазин в света.

Вторият албум на групата „Everything or Nothing” е записан и представен неколкократно на живо с Doogie White (ex-Rainbow, ex- Yngwie Malmsteen) през 2017. Албумът се радва на значителен интерес във Великобритания и бандата реализира голям брой предварителни продажби.

В момента John Steel работят върху третия си албум, а този път зад микрофона застава и David Reece (ex-Accept, ex-Bonfire). В този състав и най-доброто от творчеството им ще ги видим на 26 октоври в София.

Не пропускайте HAMMERFALL, ARMORED DAWN и JOHN STEEL! Задължителен концерт за всеки фен на тежката музика!

Билетите са в продажба онлайн [поръчай от тук] и в мрежата на Евентим, а някои от местата на които можете да ги намерите са Бензиностанции OMV , Technopolis, Български пощи, Orange, Usit Colours, магазин Яко, магазини На Тъмно, Office 1 Superstore, билетна каса на Eventim на ул.“6-ти септември“в София, билетен център НДК, Дворец на културата и спорта – Варна, Пловдив – билетна каса пред общината.

Политика за достъп на непълнолетни:
Деца до 7 годишна възраст включително влизат без билет, но задължително с придружител. Всеки пълнолетен може да придружава максимум двама непълнолетни или деца.

Декларация за придружител можете да изтеглите от този линк: http://securitysks.com/Declaracia_Deca.pdf
Предстои обявяването на допълнителна информация!
Организаторите препоръчват навременното закупуване на билети и спазването на реда в залата!

 



Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fuck off 18.10.2018 00:03:56 отговори + 11 10
Жалка картинка ....
това сме ние българите, разединени овце, само можем да се мръщим и да мрънкаме, все сме недоволни и все всичко ни е криво, винаги си намираме оправдание да се оплачем от нещо, я групата е крива, я само кавъри свири, я само авторско свири, въобше угодия няма. Само че нали я знаете поговорката "На калпав Уй, космите му пречат."
Поздрав за всички вас с песента на Обратен Ефект FB Хейтър.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

destroy_and_sick 17.10.2018 21:54:51 отговори + 5 3
Готино ще е да подгряват с кавъри на HAMMERFALL ))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име 17.10.2018 14:39:13 отговори + 6 3
И за какво пък да свирят Accept? Аз искам да чуя тяхна музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 17.10.2018 14:59:46 + 4 4
Аз пък не. Но, споко, ще чуем и двете. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hellraze 17.10.2018 14:20:26 отговори + 6 1
Целият "Eat The Heat"... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.......... 17.10.2018 14:12:18 отговори + 5 2
Аве да свирят Accept и всичко ще е наред! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


.... 17.10.2018 10:33:07 отговори + 14 8
Супер новина и отново родна завист!
Големи сме жалкари!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хлъц 17.10.2018 14:32:07 + 5 1
Къде видя завист? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 17.10.2018 14:35:45 + 4 6
Палчетата надолу какво са?
Новините с БГ банди винаги изобилстват с такива палци.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 17.10.2018 15:06:27 + 7 8
Палчетата надолу са, че не им харесва групата, къде видя завист и за какво да се завижда. И аз предпочитам други бг групи, хич не ги харесвам бандите тип "звездите залязват на изток", т.е. някоя угаснала западна (полу)звезда и музиканти от Източна Европа, ама това са избрали да подгрява. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".