JUDAS PRIEST, AS I LAY DYING, TARJA, VENOM и др. - сред първите участници на "Wacken Open Air 2021"

2 авг 2020, 09:12 ч. 868 / 4 0
пред./следв.

   Преди около седмица фестивалът "Wacken Open Air 2021" се разпродаде предварително по необичаен начин. Над 90% от притежателите на билети за изданието през тази година, което бе отменено заради пандемията от коронавируса, предпочетоха да ги запазят за 2021-ва.

    И така "ценните хартийки" за събитието свършиха преди да бъде обявена и една група за "W:O:A: 2021". Вчера дойде и анонсът на първите имена за фестивала, който ще се проведе между 29-31 юли. Това са: JUDAS PRIEST, HAEMATOM, DROPKICK MURPHYS, AS I LAY DYING, ROSE TATTOO, TARJA, LORDI, DEATH SS, VENOM и MOONSPELL.

 

още за:

Wacken Open Air


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".