JUDAS PRIEST, MOTORHEAD, NINE INCH NAILS и SOUNDGARDEN сред номинираните за Залата на славата на рокендрола

15 окт 2019, 16:33 ч. 779 / 2 4
пред./следв.

   По-рано днес станаха ясни имената на музикантите, номинирани за въвеждане в "Залата на славата на рокендрола" през 2020 г. Гласуването за фенове е отворено онлайн (подробности на този адрес), а финалистите ще бъдат въведени по време на церемония, която ще се състои на 2 май 2020 г. в щатската "Cleveland's Public Hall".

   Имената на всички номинирани са: Pat Benatar, MOTORHEAD, Dave Mathews Band, NINE INCH NAILS, DEPECHE MODE, The Notorious B.I.G., The Doobie Brothers, Rufus ft. Chaka Khan, Whitney Houston, Todd Rundgren, JUDAS PRIEST, SOUNDGARDEN, KRAFTWERK, T. Rex, MC5 и THIN LIZZY.



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Мастъра 15.10.2019 18:41:03 отговори + 13 2
Да, хубаво би било групи като Моторхед, Джудас или Тин Лизи например да получат поредното признание за това, с което са допринесли и обогатили любимата ни музика. Само че, не съм много сигурен, че точно включването в Залата на славата на рокендрола е начина това да стане. В смисъл- за мен лично с включването на поп, рап и всякакви други подобни екземпляри, тази зала като институция не притежава кой знае каква (да не кажа никаква) тежест...

П.П. Същото ми е мнението и за уж "най- престижните" музикални награди- Грами (същия панаир на масовия вкус и политкоректността)...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Antique 15.10.2019 18:47:59 + 15 1
Напълно съм съгласна! Несериозно е групи от ранга на Джудас Прийст да бъдат номинирани за Залата повече от 10 години след въвеждането на Мадона примерно (с цялото ми уважение към нея и приноса й за ПОП музиката). Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 15.10.2019 20:19:44 + 6 2
Тука няма начин да не се съглася Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иво 15.10.2019 20:49:01 + 12 1
Чудесно мнение. Непрекъснато Джудас се неглижирани. Много е жалко. Специално, без да имам нищо против тези групи, има едно ядро суперподкрепяни групи в "класациите"- Мейдън, Туул, Корн , Слипнот и т.н.
Най- дразнещото е като сравняват Мейдън и Джудас/ мейдън според "медиите" печели завинаги/ , понеже в Щатите ги имат от Британската Нова вълна/тогава/. Мейдън са с първи албум -1980г., а Джудас 1974..... Те не са от една вълна, понеже Джудас са от 1969г......значи от малко предишна вълна. Отделно/ако не знаете/, най- великия вокал в метъла е Брус Дикинсън. Не варвате. Вижте класациите на "журналистите" . Какъв ти Роб Халфорд. Второто забавно нещо е като броят групи като Найн Инч Нейлс и Деф Лепард и разните там Уайтснейк и Гънс и Мотлей Крю за метал.............. Ами да, те даже редовно печелят в категория метъл. Алуминий, предполагам или станиол. Изобщо - медиите си имат любимци, а ние подозираме, че има паричка от едни пиари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".