KAMELOT завършват работата по новия си албум

13 дек 2017, 11:50 ч. 759 / 8 3
пред./следв.

   Американската пауър/симфо метъл банда KAMELOT съобщава, че полага финалните щрихи по материала за следващия си студиен албум, който се очаква да излезе около април 2018 г. Групата работи в германския град Волфсбург с продуцента Sascha Paeth (EDGUY, EPICA, AVANTASIA).

   В няколко от песните ще участват и специални гости, чиито имена засега се пазят в тайна. Както вече писахме, работните заглавия на някои от парчетата са: "Burns to Embrace", "Salvation", "The Mission", "Prelude to Madness", "Worlds Collide" и "Ministerium". Артуъркът ще бъде поверен на Stefan Heilemann.

   В скорошно интервю лидерът на KAMELOT Thomas Youngblood коментира, че предстоящата творба е частично завръщане към албума "Ghost Opera" (2007) с елементи от последния диск на бандата - "Haven" (2015).

 

още за:

Kamelot


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


KamFan 13.12.2017 12:05:34 отговори + 11 1
Една наистина стойностна банда. И един от случаите в които заместващият вокалист не само пасва идеално, но и надгражда. Гледах ги на два пъти на живо, миналата година в Микстейпа просто изкъртиха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тцЪ 13.12.2017 13:11:37 + 8 1
При тях, на два пъти се случва заместващия вокалист да надгражда Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Попай 13.12.2017 14:56:10 + 1 3
Тва са абсолютно различни бандис с тримата вокалист, според мен. И на Рой не му стоеше добре първия албум, в който пя, мислен без него и на Томи не му седи ок haven Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".