Кати Пери е пяла като беквокалистка за P.O.D. преди да стане известна

15 окт 2015, 18:56 ч. 1973 / 2 8
пред./следв.

   Въпреки че е една от най-популярните поп звезди в последно време, досега един малко известен факт от музикалната биография на певицата Кати Пери (Katy Perry) е оставал в сянка. През 2006 г., преди да добие световна известност с хитове като "I Kissed a Girl", "California Gurls" и др., Кати Хъдсън (Katy Hudson) участва в песента на P.O.D. "Goodbye for Now" като беквокалистка. Фронтменът на бандата Sonny Sandoval е споменавал в интервюта, че групата е работила с Кати, но едва сега новината обикаля медиите с повече конкретика. Ето официалния видеоклип на "Goodbye for Now", в чийто край може да бъде забелязана и Кати.

 

 

още за:

P.o.d.Katy Perry


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


kuzman 20.10.2015 12:25:35 отговори + 0 0
И какво толкова като участва. Появява се на 3.38 минута от клипа, а той е 3.56 мин. Освен това кои са P.O.D. ? Да не са някакви големи метъли? Та това си е чиста поп-песен, защо да не се появява Кати Пери? Къде е новината тук? Виж ако се появи като бек вокалистка в някое парче на Cannibal Corpse, ТОВА вече ще е новина !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ник 15.10.2015 20:21:28 отговори + 3 0
Е аз съм го гледал като излезе, но тогава Кати беше никоя и не знаех. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 16.10.2015 00:09:56 + 0 2
Какво не си знаел? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ник 16.10.2015 10:55:01 + 0 0
Не знаех, че Кати Пери участва. Едва ли е трудно да се схване..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dobs 15.10.2015 20:12:12 отговори + 1 1
това не е новина, всеки, който е гледал клипа или е слушал песента знае, че и тя участва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.10.2015 20:03:57 отговори + 11 3
Гарантирам ви, половината поп звезди нямаше да бъдат поп звезди, ако не бяха к*рви. Всичко опира до имидж, хореография, видеа по МТВ, деградирането на младежта и най-важното -- пари. Овчаря диктува на овчиците си какво да слушат, а те нямат право да мислят за себе си. Един сингъл живее няколко седмици, преди да бъде забравен и стадото не премине на следващия. А едно време поп звездите са имали талант... и са пеели за живота и за любов!!! Представяте ли си?!

Има изключения в модерната поп музика, но обикновено остават засенчени от Д-то на Майли. А пък и една птичка пролет не прави. В това отношение Кати Пери не е изключение. Толкова много музикални инвалиди се водят за величества в днешно време, и то не само в поп музиката (за жалост)...

От Beatles до One Direction. От Michael Jackson до Justin Bieber. От ABBA до Miley Cyrus, Britney Spears и милион други к*рви. От Tupac до Lil' Wanker, Nicki Minaj и други имитации на "рапъри". От Judas Priest, Iron Maiden, M?tley Cr?e, Ministry и Nirvana... до My Chemical Romance, Bullet For My Valentine, Black Veil Brides, Marilyn Manson, Papa Rouch и разни други емонца, позиращи като метъли. Какво стана?!

Истината е, че добрата и качествена музика е мъртва в комерсиален план и едва ли някога ще възкръсне. Най-големия виновник за мен винаги ще бъде MTV. Тази телевизия собственоръчно уби истинската музика и всичко, което беше хубаво в нея. Музиката не бива да бъде отпадъчен материал, както повечето хора си мислят! Видео клиповете не са по-важни от музиката! Танците не са по-важни от музиката! Имиджа не е по-важен от музиката! Музика не трябва да се прави само за пари! Майната ти, MTV!!!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.10.2015 20:08:46 + 9 2
Цитат от Steel Panther:

"Kill those fucking fuckheads who program MTV
They can suck my ass with all the record companies"
- Death To All But Metal
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 15.10.2015 20:58:51 + 5 3
Време е всички истински метъл воини да се обединим и да тръгнем на поход срещу злите корпорации, бълващи лигав чалга-поп. Грабвайте големите наточени мечове в силните мускулести ръци и да посечем главите на Хидрата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".