Kerry King (SLAYER) споделя във "Фрактура" защо рокът се е превърнал от бунт в модно течение

22 юли 2016, 08:47 ч. 1333 / 8 2
пред./следв.

   На 24 юли ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на Tarja Turunen, SUM 41, MAYHEM и COMBICHRIST.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Kerry King от SLAYER и ще бъде излъчен концерт на THE PRODIGY. В интервюто китаристът на американската банда коментира коя е първата индикация, че на една група и е време да слезе от сцената, как възприема факта, че много музиканти използват предварително записани инструменти и гласове на концертите си и дали младите банди имат шанс да оставят следа в музиката, както по-старото поколение го направи. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказa Max Cavalera от SOULFLY за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно с IRON MAIDEN, WITHIN TEMPTATION ще правят кавър на David Guetta, класическата песен ще бъде нa UGLY KID JOE, a в рубриката "Archive" ще бъдат излъчени кадри от гостуването на EPICA у нас през 2011 г. Клипове и концертни песни на BULLET FOR MY VALENTINE, SKINDRED, TANZWUT, KAMPFAR, A DAY TO REMEMBER, TRIVIUM и BIG FAT LILY също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.


   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.    

   За повече информация посетете Фрактурa във "Facebook".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 23.07.2016 17:05:49 отговори + 3 1
Затова всички стари банди вече си имат собствени марки бира,вино,презервативи и т.н. Slayer също,така че е малко присмял се хърбел на щърбел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

критик 22.07.2016 19:59:09 отговори + 2 2
пак захапаха новите групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".