KING DIAMOND ще издадат ново DVD/блурей, вижте трейлър

31 окт 2018, 20:31 ч. 530 / 4 3
пред./следв.

   По-долу може да гледате триминутен трейлър на предстоящото да излезе в близките месеци ново лайв DVD/блурей/CD на KING DIAMOND "Songs for the Dead Live".

   Дискът ще се разпространява от "Metal Blade Records", а материалът за него е записан на фестивала "Graspop Metal Meeting" през 2016-а и във Филаделфия, САЩ през 2015 г. Кадрите от второто шоу заснети от режисьора Denise Korycki (CANNIBAL CORPSE, KILLSWITCH ENGAGE). Концертът е част от турнето "Abigail in Concert 2015", на което KING DIAMOND изпълняваха целия си класически албум от 1987-а.

 

 

още за:

King Diamond


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Burner 1.11.2018 20:14:50 отговори + 4 0
Много качествено LIVE издание се задава май ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

boliarin 1.11.2018 14:26:53 отговори + 6 0
Хаха, тези са били много големи диваци. Яка музика и т.н. Искам и аз да ги гледам на живо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.11.2018 12:55:04 отговори + 6 0
Супер! Хайде сега и на концерт в БГ, да го видя още един път на живо, докато сме живи и той, и аз.
А, и да събира Mercyful Fate!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".