King Diamond: "Следващият ни албум ще бъде най-доброто, което някога сте чували от нас"

6 юли 2015, 07:13 ч. 1011 / 5 6
пред./следв.

   В скорошно интервю лидерът и фронтмен на KING DIAMOND споделя, че групата все още пише материал за следващия си албум и не бърза, като в момента за нея е по-важно да осъществи турнето си. "Всяко нещо ще стане с времето си", казва "Кралят", и допълва: че новата творба на бандата ще бъде "най-доброто, което някога сте чували от нас".

 

King Diamond

още за:

King Diamond


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ad Infinitum 7.07.2015 21:25:11 отговори + 4 0
По добро и от The Eye ... Conspiracy ... The Spider's Lullabye ... Abigail ... или трудно е дори да си го помисля - The Puppet Master ??? Е, а дано ... Long Live The King !!!

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 7.07.2015 08:16:17 отговори + 5 0
Да,така е-не съм първа младост,но това изобщо не ми пречи да си бъда все така абсолютен и истински меломан.Тя,старостта,няма да отмине никого,включително и теб,ако някога доживееш до мойте години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

стохи 6.07.2015 12:55:46 отговори + 9 1
..За жалост-май е точно така,защото лично аз просто не мога да се досетя за нещо напоследък,което да го определя като наистина авангардо,ново и класика!....А смея да твърдя,че чета и слушам почти всичко на музикалният пазар......Повечето днешни групи,според мен,дори не са наблизо до ония музикални основи,които ние-от по-старите поколения-имахме късмета и шанса да ги слушаме някога......



Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 7.07.2015 03:35:23 + 0 3
Просто си стар. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 7.07.2015 14:31:30 + 0 0
Няма нужда от авангардно, ново и класика. Добре написана музика, добре изсвирена и хубава обложка е достатъчно. Щом следиш всичко - предполагам си чувал за албума War of kings - най-добрият според мен на групата, която го е създала. Нарочно не казвам коя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 6.07.2015 07:53:04 отговори + 17 2
Всеки казва така за предстоящия си албум, а класиките си остават далеч назад във времето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".