Китаристът Jeff Schroeder напуска SMASHING PUMPKINS

25 окт 2023, 06:26 ч. 308 / 7 0
пред./следв.

   Дългогодишният китарист на алтърнатив рок легендите SMASHING PUMPKINS Jeff Schroeder съобщи, че напуска бандата. Официалното изявление на музиканта може да намерите по-долу. Останалите членове на групата благодарят на струнника за времето заедно и казват, че не могат да изразят признателността си за посвещаването на Schroeder не само на групата, но и на феновете ѝ. Ето неговите думи:

Сега е лесно да кажа, че когато се присъединих към THE SMASHING PUMPKINS през 2007 г., нямах представа в какво се забърквам. Възможността дойде сякаш от нищото. Бях в Калифорнийския университет и работех по доктората си по сравнително литературознание, когато един близък приятел ми изпрати съобщение и каза, че THE SMASHING PUMPKINS търсят китарист. Тъй като бях голям фен на групата, на прослушването дадох всички от себе си. Това беше едно от най-добрите решения, които съм правил в живота си. Невероятните спомени, създадени през последните 16 години с групата, са твърде много, за да бъдат описани.

Въпреки че беше много трудно да взема това решение, реших да напусна групата, за да си освободя място и да потърся малко по-различен път.

Искам да благодаря на Billy, Jimmy, James и Jack за това, че бяха както чудесни съотборници, така и още по-добри приятели. Абсолютно ще ми липсва да споделям сцената с вас. Пожелавам на групата много успехи в бъдеще. Ще ви гледам и слушам.

 

jeff schroeder



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".