Китаристът Marc Rizzo се завръща в ILL NINO

8 окт 2021, 17:38 ч. 608 / 14 0
пред./следв.

   Китаристът Marc Rizzo (екс-SOULFLY) се присъединява отново към ню/метълкор бандата ILL NINO. Той е един от оригиналните членове на формацията и участва в нея до 2003-та, след което прекара 18 години със SOULFLY, където престоя до миналото лято.

   Сега музикантът разкрива, че ще се присъедини отново към бившите си колеги. Анонсът не е официален от страна на ILL NINO, но няма основания да се счита, че Rizzo ще съобщи публично за завръщането, си без това да е така.

   В момента в ILL NINO са барабанистът Dave Chavarri, басистът Laz Pina, вокалистът Marcos Leal и китаристите Jes DeHoyos и Sal Dominguez.

 

marc rizzo

още за:

Ill NinoMarc Rizzo


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".