Китаристът на ACCEPT Wolf Hoffmann приключва работата по нов соло албум

12 ное 2015, 19:02 ч. 765 / 6 2
пред./следв.

   Китаристът на ACCEPT Wolf Hoffmann е разкрил, че полага финалните щрихи по новия си самостоятелен албум, който ще бъде с класическа насоченост. Творбата ще излезе в началото на 2016 г. За нея музикантът си сътрудничи Пражката филхармония. 

   Първото самостоятелно издание на Hoffmann, "Classical", е от далечната 1997 г. и в него той представя рок преработки на класически произведения.

   Както знаете, ACCEPT ще гостуват отново у нас следващия месец. Концертът ще се състои на 16 декември в столичната зала "Христо Ботев". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

wolf

още за:

Wolf Hoffmann


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


....... 12.11.2015 19:17:01 отговори + 6 3
Ще си, поръчам винил 180 gr! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Cronos 13.11.2015 10:42:34 + 2 3
Статистиката сочи, че който си поръчва винили поръчва и вибратори. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".