Китаристът на ANTHRAX Scott Ian си спомня за изпълнението на "The Big 4" в София, вижте анимационно видео

30 юни 2016, 18:58 ч. 1652 / 8 4
пред./следв.

   Американското музикално списание "Rolling Stone" прави поредица от разговори с музиканти, наречена "Трябваше да си там - Незабравими моменти на сцената". Едно от интервютата е с китариста на ANTHRAX Scott Ian, който си спомня... изпълнението на Голямата четворка в София на 22 юни 2010 г. и по-точно - финалния момент, когато музиканти от METALLICA, SLAYER, MEGADETH и ANTHRAX излязоха заедно на сцената и за първи път изпълниха съвместно класиката на DIAMOND HEAD "Am I Evil".

   Интервюто е придружено с анимационно видео, пресъздаващо казаното от Scott Ian. Гледайте го по-долу. А след това може да се насладите отново и на т. нар. "The Big 4 Allstar Jam". Както знаете, концертът на националния стадион "Васил Левски" преди почти точно 6 години бе излъчван на живо в стотици киносалони в цял свят, а по-късно бе издаден на DVD и блурей.

 



 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ванко от Монтана 30.06.2016 23:38:16 отговори + 3 11
само овчарите от оркестър СЛАВЕЙ ги нема на това изпълнение Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хикс 30.06.2016 23:49:20 + 6 0
Има го Ломбардо. Кери Кинг се беше оправдал, че в това време е монтирал матряла за "живото" излъчване на Слейър. Другите двама дали и как са се оправдали не помня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

овчар 1.07.2016 10:38:16 + 4 1
И?Проблем ли има?Дреме им на самолетоносача за ванко от селоу. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 30.06.2016 20:27:19 отговори + 12 1
Не знам за него, но аз никога няма да го забравя.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".