Китаристът на EVILE напуска групата

30 авг 2013, 13:23 ч. 392 / 12 4
пред./следв.
Китаристът на EVILE Ol Drake обяви, че след 15 години с групата е решил да я напусне. До преди около година Drake е посвещал изцяло времето си на бандата, но вече е достигнал момент в живота си, когато иска да е по-близо до семейството си и да си осигури постоянен доход. Между него и останалите членове на EVILE няма лоши чувства и Ol благодари на приятелите си за времето, прекарано заедно.
Ol Drake

още за:

EvileOl Drake


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


metal fan 30.08.2013 16:56:23 отговори + 0 0
Нали батко Schmier беше казал,че ако Ol някога напусне Evile,ще го вземе в Destruction!!!А дано...Там поне ще има постоянен доход... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 30.08.2013 15:02:59 отговори + 0 0
Супер, дано да обявят кастинг за китарист - доста родни момчета биха има ченс, д'ге Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

СС 30.08.2013 13:27:46 отговори + 0 0
"и да си осигури постоянен доход" - ето къде е заровено кучето...при почти всички групи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аз 30.08.2013 13:26:45 отговори + 0 0
Е .. тва е тъпа работа Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".