Книга за ФСБ от Даниела Кузманова с премиера на 8 декември

2 дек 2011, 13:13 ч. 2264 / 13 4
пред./следв.
Даниела Кузманова, позната като радио- и телевизионен водещ, музикален критик и общественик, автор на текстове за песни и музикален продуцент, има личния и професионален шанс от 1972 г. да бъде свидетел на зараждащата се идея "ФСБ" и нейното осъществяване. Затова, литературният разказ в книгата "Един живот не стига да живееш с музиката на ФСБ" обхваща лични съдби, спомени за преживяното, социални анализи за динамиката на събитията, куриозни и драматични човешки връзки и отношения, впечатления от задграничните изяви, българските концерти и публиката, естетически тълкувания на песните, инструменталните пиеси, синглите, албумите от дискографията на ФСБ и др. ... В изданието освен литературния, присъства и един друг вид разказ - фотографският. Богато илюстрираните 300 страници съдържат снимки, които заместват недописаните думи. Към тях Даниела Кузманова прибавя и част от стиховете си за песни, в съзвучие с личната си гледна точка, концентрирана в посланието "Един живот не стига..." и в мъдрата максима на Алберт Айнщайн - "Има два начина да изживееш живота си. Единият е като мислиш, че не съществуват чудеса. Другият е като мислиш, че всяко нещо е чудо."

   "Един живот не стига да живееш с музиката на ФСБ" излезе от печат на 1 декември 2011 г. Художественото оформление е на Николай Пекарев - художник на почти всички албуми на ФСБ в 35-годишната история на групата. Издател е "Контрапункти". Луксозното издание е дело на "ПК Жанет - 45", Пловдив. Паралелно с луксозното издание, "ОО Audio" (Калифорния) издава и електронна книга.
ФСБ книга


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Делян Дъбов 5.12.2011 18:37:49 отговори + 1 0
Наистина е така - един живот не стига да изживееш ФСБ. Защото те са над времето. Те са част от нашата духовност, но мисля, че музиката им е се простира и в други измерения. Това го разбрах когато се върнах назад във времето и си спомних,че още като дете си купих "Кълбото" от ЦУМ,просто интуитивно...но интуицията ми се оказа вярна - ФСБ стана революция в музиката! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 3.12.2011 12:16:59 отговори + 0 3
ФСБ, Даниела Кузманова... нафталин от всякъде! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

book 3.12.2011 07:41:12 отговори + 0 0
Helikon Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.12.2011 17:26:52 отговори + 0 0
В кои онлайн книжарници ще се продава? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".