КОНКУРЕНТ празнуват 30 години на сцена с концерт и нов албум

16 окт 2017, 13:32 ч. 1095 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Група КОНКУРЕНТ ще отбележи своя 30-годишен юбилей с голям концерт в зала „Универсиада” на 24 март 2018 година. Групата, която заедно с „Ера” и „Ахат” прокарваше хеви -звуците на родна почва в края на 80-те, а впоследствие зави към мелодичен радио-рок , подготвя неповторим спектакъл с участие на известни български рок музиканти, стартирали кариерата си в „Конкурент”.

Мултимедийно шоу ще припомни знакови архивни кадри от историята на групата. Специални гости ще бъдат емблематични имена от българската рок-музика, Йордан Караджов и Александър Мариновски („Сигнал”), Атанас Пенев и Славчо Николов („Б.Т.Р.”), Кольо Гилъна („Контрол”), Дичо, Стоян Захариев, Николо Коцев („Brazen Abbot”, „Кикимора” ), Иван Несторов – Амебата („ЕРА”), Антоан Хадад („Ахат”) и Милена Славова, които ще интерпретират хитови парчета на „Конкурент”.

Билетите вече са в продажба и могат да бъдат закупени от Eventim. За всеки закупен билет феновете ще получат на влизане в залата подарък, специално издаден диск с най-емблематичните песни на групата, селектиран и ремастериран през 2017 година, под заглавие „Konkurent – in flames”. Билетите участват и в томбола за спечелването на три ваучерa за по двама души в 4-звезден хотел в Банско.

В концерта ще бъдат изсвирени песни от цялата дискография на „Конкурент”, оставили диря в българската музика като „Дай ми време”, „Мама”, „Паякът”, „Конницата”, „Дай шанс”, „Аз съм твоят вечен конкурент”, „Нещо влажно”, „На кой му дреме”и още много други.

Благодарение на успешната колаборация с Ясен Козев, Крум Георгиев и Мирослав Костадинов (Миро от „Каризма”) скоро ще бъде представен пилотният сингъл „Губя контрол” от предстоящия нов албум на „Конкурент”, наречен неслучайно „The hard way” („По трудния начин”) . Експерти предричат парчето да надмине по успех хитовете „Дай ми време” и „Сбъдната мечта” и отново да счупи класациите в България.

Билетите за шоуто са пуснати в продажба от Eventim и всичките им търговски партньори в страната!

 

още за:

Конкурент


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ГНР 16.10.2017 17:55:48 отговори + 3 9
Адмирации за Конкурент! Хейтърите вън! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крум Зарков 16.10.2017 16:38:46 отговори + 5 3
"Как стеее, шибаняциии!" - с това ще запомня Конкурент. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 16.10.2017 22:53:18 + 0 1
Тва от AC DC концерта ли беше? От тогава помня такава изцепка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 16.10.2017 16:18:01 отговори + 3 1
Конница дива ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gapstar[13] 16.10.2017 14:24:30 отговори + 4 3
Титаните на мелодичния радио-рок! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 16.10.2017 13:40:23 отговори + 16 1
Много обичам такива юбилеи. 30 години, от които 15 (примерно) - неактивни
А за Емо Анчев каквото и да кажа, все ще е малко, затова по-добре да замълча
Прес съобщението също кърти мивки: "Експерти предричат парчето да надмине по успех хитовете „Дай ми време” и „Сбъдната мечта” и отново да счупи класациите в България."
Ако има нещо, заради което този концерт да си заслужава, то това са поканените гости.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


HHH 16.10.2017 13:59:24 + 10 1
Хахахаха
Взе ми думите от устата....
Особено това за експертите е направооо нямам думи - кви са тия експерти, някакви Ванги сигурно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".