Концертът на HAMMERHEAD в памет на Cliff Burton се отлага за 30 септември

27 сеп 2022, 12:20 ч. 835 / 10 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Концертът [на HAMMERHEAD] в памет на Клиф Бъртън се отлага за петък!

Концертът в памет на Клиф Бъртън се отлага за този петък, 30 септември! Влошаващите се атмосферни условия и повишаващата се опасност от бури тази вечер налагат промяна в датата на провеждане. Мястото остава същото - откритата сцена Арена София, столичен колодрум Сердика в Борисова градина.

Издадените билети важат без презаверка, а всеки закупил си билет на цена от 25 лева на 27-ми септември ще получи талон за безалкохолно или бира по избор от баровете.

Програмата за вечерта остава същата:
19:00 часа – отварят вратите за публика;
20:00 часа – HAMMERHEAD(BG)

Билетите са в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна. Електронната версия на билетите дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи или да бъде проверен на място през телефона.

Всички фенове под 18 годишна възраст ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация. Пълнолетен придружител е всеки родител, настойник или трето лице, полагащо грижи за детето, притежаващ билет. Всеки придружител на малолетни или непълнолетни лица под 18 годишна възраст трябва да носи попълнена и подписана в два екземпляра декларация, която ще може да получите и на място преди събитието.
Деца до 7 годишна възраст ще влизат на концерта безплатно - с придружител и попълнена декларация.
По време на програмата, присъстващите ще могат да се подкрепят с храни и напитки от специално обособените барове.

Предстои много специална вечер под откритото небе!

Събитието се организира с подкрепата на официалния фен клуб на METALLICA у нас – Harvester Of Sofia и професионалните организатори на събития BGTSC.

 

 

 

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


...моля ви 29.09.2022 12:30:01 отговори + 2 0
...научете поне Сакам да строим да свирите. След още 1000000 часа репетиции, заповядайте на сцената в малък клуб, максимум с 20 човека капацитет Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стронций84 27.09.2022 18:53:19 отговори + 4 2
Видяхте ли каква буря с градушка мина. Поне в София. Не знам как е било в окръжните квартали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................ 28.09.2022 12:47:01 + 1 0
Добре беше. В тролея ме пръскаше на затворен прозорец Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sixxx 28.09.2022 16:25:43 + 2 2
Окръжните квартали? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mosher 27.09.2022 18:43:45 отговори + 4 0
Добро решение! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".