Концертът на NECRONOMICON в София се отменя

28 сеп 2016, 13:19 ч. 1042 / 6 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

С огромно съжаление съобщаваме, че концертът на NECRONOMICON и LONEWOLF няма да се състои поради лични причини, касаещи членове от състава на NECRONOMICON.

Билетите, закупени онлайн през eTicketsMall.com и платени с карта през виртуалния ПОС терминал или през ePay, не е необходимо да се връщат. Платените суми , включително административната такса, ще бъдат възстановени автоматично по банковите карти, от които са направили плащането в срок до 5 работни дни.

Феновете, които са купили билетите си от Магазин Яко, могат да получат парите си обратно от Магазин Яко в едномесечен срок, считано от 5 октомври. За целта е необходимо да носят билетите си. Стойността на услугата по отпечатване на билетите не се възстановява.

Феновете, които са купили билетите си от офиса на ул. Раковски № 67, могат да получат парите си обратно от офиса на ул. Раковски № 67 в едномесечен срок, считано от 5 октомври. За целта е необходимо да носят билетите си. Стойността на услугата по отпечатване на билетите не се възстановява.
Молим всички, които са заявили билетите си през eTicketsMall.com и са платили на каса на ИзиПей, да изпратят по имейл информация за банковата сметка (Титуляр, IBAN, BIC и име на банката), по която желаят да им бъдат възстановени парите и копие на билета на info@eTicketsMall.com.

Благодарим на всички откликнали на събитието и закупили билети и се извиняваме за причиненото неудобство!

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


!!! 28.09.2016 16:23:41 отговори + 6 13
"Стойността на услугата по отпечатване на билетите не се възстановява"
LIVE&LOUD, ВИЕ СЕРИОЗНО ЛИ??? ЗАЩО??? ТОВА МИ СЕ СЛУЧВА ЗА ПЪРВИ ПЪТ!!! КАК ДА СИ ВЗЕМА ОТНОВО БИЛЕТ ЗА ВАШ КОНЦЕРТ??? НЯМА ТАКАВА ПАРОДИЯ!!! ЯКО ЛИ Е ДА ПЕЧЕЛИШ ПАРИ ОТ НЕСЪСТОЯЛ СЕ КОНЦЕРТ??? МИЗЕРНИЦИ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Live & Loud 28.09.2016 17:32:38 + 13 2
Услугата за разпечатването на билет не се заплаща на нас, а остава за касата, от която се закупува съответния билет и е по желание. Всеки може да си разпечата билета и сам, вкъщи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

нечовек 28.09.2016 17:44:26 + 11 0
Абе колко струва тая толкова спорна и вероятно скъпа "услуга по разпечатване"? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 28.09.2016 14:47:01 отговори + 2 3
Жалко. Мислех да видя наборите, щото на тия години не можеш да плануваш много далече в бъдещето. Е, ще се мине само с по-младите ариици от Dust Bolt. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 28.09.2016 14:09:09 отговори + 2 2
М? Таман се бях нагласил да ходя. Добре, че не си купих билет. Жалко за концерта. Сигурно ще го пренасрочат за догодина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".