KORN представят и видеоклип към песента "Insane"

22 авг 2016, 17:19 ч. 1214 / 7 19
пред./следв.

   Ден след като пуснаха онлайн новата си песен "Insane" KORN представят и официален видеоклип към нея. В него участва популярния актьор Томи Фланаган ("Гладиатор", "Синове на анархията"), режисьор е Ryan Valdez, а оператор Dean Karr. Видеото показва необичайната за днешно време практика да запазваме близките си след смъртта чрез фотографии - "momento mori". Песента е от предстоящия да излезе на 21 октомври нов албум на групата "The Serenity Of Suffering". Текущо ви съобщаваме подробности за предстоящата творба.

 

 

още за:

Korn


Коментари   (19)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


sixx 29.08.2016 18:57:52 отговори + 1 1
Според мен Корн са умрели отвсякъде! Последния им хубав албум е Take a look in the Mirror. А онзи смешник по долу да спре да коментира! И аз обичам Мейдън и Металика, та даже и Стоунс и Бийтълс, и дори Чък Бери и Елвис!
Но не може да кажеш лошо за Корн, тъй като каквото и да е са идоли на цяло едно поколение (моето), каквито примерно са и Нирвана да речем. Така че спри да хейтиш, не е полезно.
Иначе песента е много зле, пускам си Untouchables i Life is Peachy и смерт за хейтърите мощно
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 1.09.2016 23:39:59 + 0 2
Песента е зле? Корн били умрели? Що не си играеш с дудката, вместо да пишеш тъпотии Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 2.09.2016 10:55:03 + 3 0
Според мен е зле! И според мен нямат хубав албум от Take a look in the mirror, който имам на касета, както и всички на Корн преди него. Кой си ти , че ще оспорваш думите ми! Член за теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Раптор 23.08.2016 12:00:38 отговори + 4 13
Сега мисля става ясно защо твърдя, че групи като Корн, Лимп Бизкит, Линкин Парк и т.н. nu метъли увредиха цяло поколение- достатъчно е да се видят коментарите. Цяло поколение беше облъчено едно време от тези и му изврати представите що е качествено пеене/ свирене на китара/ композиране.
Това скапано американско влияние доведе до странно защо огромни продажби и влияние на въпросните протежета на МTV- милионни продажби във време когато примерно шедьоври като Theli и Vovin на Therion останаха под 150 000.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Asdf 23.08.2016 18:07:34 + 8 2
Най-обичам ей такива елитарни коментари.Задължително трябва да се каже,че еди-коя си група разваля метъла или еди-кой си метъл жанр е срамен.Слушай каквото си искаш,бъди тесногръд,но определено така да заклеймяваш една от най-големите вълни в музиката като цяло,е просто смешно и тъпо.
...

Относно самите Korn-убеден съм,че това ще е много добър албум.Спрях да ги слушам след Untouchables,но това завръщане към корените определено ми харесва
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 25.08.2016 09:31:58 + 2 4
Появи се втори глупак след Терлика... И тоя реве постоянно за едно и също и вечният му пример за "добра музика" са Therion. То верно, че е субективно, ама както ти имаш право на мнение, така имам и аз. Демек: Чух ти твоите Therion и мога да ти кажа, че са бах мааму и "шедьовъра". Посредствени, пищящи и досадни. Вокалистът им е толкова слаба ракия, че заслужава бърза смяна. Трябва да се разкара и "оперната дива". Може би за това нямат силни продажби. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sixx 29.08.2016 19:09:23 + 4 1
Toва е твоето мнение...... Някой сме израснали с Корн и Нирвана и въпреки това не пречи сега да ходим да слушаме и Чайковски и Верди. Слушай си там каквото щеш и не ангажирай хората с малоумните си коментари! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tsveti 23.08.2016 11:09:32 отговори + 9 5
На задръстени хора които имат капаци на ушите си и слушат само Metallica и Sabaton и сравняват Бийбър с Корн няма какво да се обяснява ...Metallica пък въобще не са комерс ....

Разкошен албум ни очаква, Korn се завръщат към корените си и звучат по-добре от всякога. Въпреки,че от тийн годините доста съм се отдалечила от тях и слушам една идея по-тежки неща, чакам албума с нетърпение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 22.08.2016 19:13:01 отговори + 4 21
Добре че са Металика и Сабатон с новите албуми, та да натрият носовете на Царевицата. Емотията няма край Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти-терелик 22.08.2016 20:57:00 + 10 1
Ми като няма край що не се гръмнеш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 22.08.2016 21:40:15 + 8 1
Ако се гръмне ще умре забравен. Както би живял незабелязан, ако не троли по коментарите. То не че някой реално го забелязва при анонимността тук, ама за него това е велик одински подвиг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

................. 22.08.2016 23:39:59 + 8 3
Точно пък "The last stand" е бахти слабия албум, *******! Нищо, че съм им мега голям фен, точно пък тоя албум е ТУРБО провалът! "Sparta" и "Camouflage" са най-тъпите песни, които някога са правили, а кавърът на "Judas Priest" е отвратителен! Я ****************! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.08.2016 08:11:21 + 1 9
Не знам как реши, че троля, когато казвам колко зле са от Царевицата и други псевдометъл групички. Аз и Джъстин Бийбър не слушам. Е, това също ли ме прави трол?! Предполагам и Бийбър е "метъл"? Той/тя поне не подскача през цялото време и не хленчи във всяка песен за вафлички и храсти.

Що се отнася до "The Last Stand", на мен лично ми допадна. Може би не най-добрия албум, но глътка свеж въздух що се отнася до Сабатон. Добър или лош, за пореден път танкистите издават нещо, което скрива шапката на всичката емотия, която разни MTV-групички като (поп)Корн и Аскинг Александрия някога са издавали.

В очакване на Металика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 23.08.2016 09:08:13 + 4 4
И ето мнение на "Анти-терлик" в статията за новия клип на Металика,буквален цитат:

"Не мога да кажа лоша дума за траш класиките на Металика, но най-вероятно ще пропусна този албум и ще си слушам "Dystopia" на Мегадет."

Сега последно новия на Металика чакаш лиго или ще го пропускаш?Нещо си сени мнението.Само "St.Anger" за теб.Понеже знам,че се кефиш на стила,който Металика свирят там.Колкото до Сабатон,те могат само да носят апаратурата на Корн,за саунд пък въобще няма какво да говорим.Писклив софт паЛар метъл срещу ниските агресивни китари на Корн.После ми обяснявайте разни умрели хевита кое е метъл.Преди 30 години може,ама в начаото на 21 век сте умряла история.да не говорим,че повечето банди,дето ги коментираш са някакъв бабешки рок,кви бяха ..Pretty maids,Twisted sister и теб подобни.Къв метъл е това?Бозав педерастки рочец.И като гово рим за педали,ти си този,който ходи на Куин и Адам Ламбърт.Другия страшен метъл.С какви очи си тръгнал да говориш против Корн,като слушаш педалски рок.И прави разлика между Нео-Метъл и Метъл-кор и Емо,нищо общо нямат.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.08.2016 09:44:55 + 4 6
Елече,

Като не разбираш от качествена музшка, поне си трай. Това, което наричаш "бозав педерастки рочец", "бабешки рок" и "умрели хевита", е в пъти по-качествено от идеята на MTV за това как трябва да звучи метъла. Това, което ти наричаш "модерен рок/метъл", обикновено е музика от средата-края на 90-те от сорта на Менсън, Царевицата и Слипнот, т.е. MTV "метъл".

Странно, че наричаш доказали се групи като Туистед Систър и Куин, чиято музика до ден днешен се слуша от няколко поколения, "педали", при положение, че ти харесваш женчовци като Bring Me The Horizon и Asking Alexandria. Фреди Меркюри и Адам Ламбърд може да са обратни мъже, но това не ги прави по-малко добри изпълнители. Пък ревеш за разбитото си сърчице, колко мразиш света, проблемите си с мама и тате, колко си неразбран, колко си нещастен и тем подобни лигавщини, на предучилищната си аудитория, за мен не е просто супер поазьорско, ами пълна педалщина с извинение.

След 50 години групи като Куин, Пърпъл, Туистед Систър, Мейдън, Сабатон, AC/DC, Металика, Мегадет, Сабат, да не говорим за Бийтълс и Стоунс, както и и "умрелите хевита", които така мразиш, все още ще се слушат от младите поколения и музиката им ще се помни, докато разни MTV-ревльовци като Линкин Парк, Царевицата, Папа Роуч, Лимп Бизкит и онези със зализаните косички и потниците, които днес са навъдили "метъл" сцената, ще бъдат отдавна забравени, когато феновете им са вече пораснали.

Говориш за комерс, AC/DC и Металика поне имат някакво покритие и са отговорни за някои от най-добрите албуми, записвани някога. Сравни клвасиките им с... "Hybrid Theory" и "Iowa". Пхахахахахахаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 23.08.2016 10:03:02 + 3 5
Що се отнася до ню-метъла и -кор жанровете, нито едните, нито другите са метъл. Ако не беше определена телевизия дори нямаше да си чувал за тях.

Технически погледнато -кор жанровете са си пънк, а през 2000-2002 и метълкора се превърна в поредното ЕМО, когато решиха да развъдят 1000 групички, които изглеждат и звучат по абсолютно същия начин... както се беше случило преди това и с ню-метъла.

Говориш за комерс. Това са най-комерсиалните "метъл" жанрове. С техните тийн текстове, слаби музикални умения и, с извинение, ултра-педалски/eмо визии.

Ако утре и Джъстин Бийбър просвири на електрическа китара, и него ще наречеш "модерен метъл". Айде не говори за "умрели хевита" и "педали" следващия път. Куин дори не са метъл... и са в пъти по-тежки от повечето емота-позьори. Царевицата и повечето "модерни" групички могат само да завиждат на гласовите умения, които Адам Ламбърт притежава.
Не знам все още дали ще си взема новия албум на Металика или не, но е факт, че когато излезе, албумът на Царевицата ще е отдавна забравен. А пък Сабатон, които са една от най-добрите МОДЕРНИ групи (и "умрели хевита" за теб), мачкат всичко по пътя си.

Нека Тор те срази със стомана!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Голиат 23.08.2016 11:05:09 + 6 1
Вече дори не ти чета всичките глупости Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти-терелик 23.08.2016 11:46:18 + 7 3
Няма нужда да пиша огромни текстове само ще кажа някой думи Ти си един ************ който не е трябвало да слуша нито Sabaton нито Metallica а вместо това да бъде хвърлен в някоя лудница и да няма право на мнение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти анти-терелик 23.08.2016 11:50:57 + 6 3
И това е мнение на човек който слуша и Sabaton и Korn и Metallica Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".