KULT OV AZAZEL анонсират нов вокалист

20 ное 2014, 15:44 ч. 267 / 4 3
пред./следв.

   "Редакционните любимци" ;-) KULT OV AZAZEL, съобщават на Фейсбук-страницата си, че към бандата се е присъединил нов вокалист - Hag (екс-PACT). Групата продължава да работи по следващия си студиен албум, заглавието на който, "Violators Of The Covenant", беше оповестено още в началото на 2012 г. Предишното издание на KULT OV AZAZEL, "Destroying The Sacred", датира от юни 2009 г. Групата се надява с новото попълнение работата по записите да се ускори. Чрез плейъра по-долу може да чуете демо-трак от предстоящата творба.

 

 

kult-of-azazel

още за:

Kult Ov AzazelHag


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Син език 20.11.2014 20:24:46 отговори + 6 0
Крайно време беше работата по шестият албум на бандата от слънчева Флорида да се ускори малко ! Ще го чакам с нетърпение ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 21.11.2014 09:41:14 + 5 0
Тези ли са от слънчева Флорида? Че не изглеждат кат' да ги е пекло много слънцето Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 20.11.2014 17:50:51 отговори + 6 1
Добра новина ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".