"Култов Коледен концерт" със Сърмата Хари, Ерол от УИКЕДА, Кольо Гилъна и Светльо Хиподилски

14 ное 2018, 11:29 ч. 1121 / 4 7
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Четирима любими герои на родната пънк и рок сцена - Кольо Гилъна, Светльо Витков, Ерол от Уикеда и Сърмата Хари, ще зарадват фенове, запалянковци и страстни поклонници с “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в клуб “Микстейп 5”. Празничното събитие ще започне точно в 22.00 ч. и се очаква да бъде с подобаваща продължителност и настроение. Вратите на клуба ще бъдат отворени в 21.00 ч.

Първото “Хо-хо-хо” за вечерта ще дойде от Сърмата Хари, чиято визия е доста близка до тази на Белобрадия старец .

След него рефрена ще поеме невижданият скоро на сцена – Ерол от Уикеда. През юни тази година, той обяви края на групата, но явно това не означава край на смислената музика, която е написал. След Ерол следва още по-ексклузивното участие на друга култова личност – Кольо Гилъна, който пък не се е появявал в клуб от години. Под енергичния и стегнат съпровод на “Svetlio&The Legends” легендарният вокалист ще изпълни емблематични парчета от репертоара на КГБ (Кольо Гилъна Бенд) и, разбира се, "Контрол". И за да е пълно щастието – към бандата от любими герои-вокалисти ще се присъедини и самият Светльо Витков.

Той и настоящата му банда “Svetlio & The Legends” са добре познати на феновете. Групата се състои от музиканти, участвали в култовите формации “Хиподил” и “Холера”, дали тласък и изиграли важна роля във формирането на ъндърграунд сцената у нас. Събират се през 2007 г. и имат два издадени албума до сега - „Bulgarno” и „Iban”. Всеки момент на пазара ще излезе и третият им албум - "Пени се!"

Билетите за “Култов Коледен КонЦерт” на 7 декември в “Микстейп 5” се продават с пълна сила в онлайн системата на Eventim.bg. Могат да се закупят още от щанд на Eventim на ул. "6-ти септември", Office 1 Superstore, OMV, Orange, Usit Colours, Билетен център НДК, Български пощи, Билетна каса на “Арена Армеец”, Технополис. Цената им е 25 лв, а на място в деня на концерта ще струват по 30 лв.

Скочете в “Култовият Коледен КонЦерт” с Кольо Гилъна, Ерол, Светльо Витков и Сърмата Хари и стартирайте коледния маратон още на 7 декември от “Микстейп 5”!

Присъединете се към събитието във фейсбук – тук.

Билети има – тук.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


666 15.11.2018 10:41:38 отговори + 8 0
Нищо култово няма тука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба 15.11.2018 05:25:49 отговори + 7 3
Тотална тъпотия!
Тия ако съберат и 100 човека пак добре
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боби 15.11.2018 10:22:11 + 3 3
Ще пием ли кафе? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Anti Cult 14.11.2018 20:10:21 отговори + 11 5
Спрете да правите глупаците известни! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mukarlama 14.11.2018 14:22:22 отговори + 4 3
Цецо Хипаря ще грачи първи, лошо решение, този нечовек винаги закъснява! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

My Moon 14.11.2018 13:06:43 отговори + 9 1
Светльо
Ерол
Кольо
Сърмата

СЕКС В МИКСТЕЙПААА!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Хех 14.11.2018 18:38:39 + 7 0
Те и на плаката така са го написали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".