LACUNA COIL представят видеоклипа "Swamped XX"

16 сеп 2022, 09:06 ч. 419 / 12 1
пред./следв.

   През тази година се навършват две десетилетия от издаването на класическия трети албум на италианската готик метъл банда LACUNA COIL "Comalies". По повод въпросния юбилей, на 14 октомври групата ще издаде нова версия - "Comalies XX". В нея ще могат да бъдат намерени презаписани и преаранжирани композициите от оригиналния диск.

   Музикантите споделят, че песните са "деконструирани и пренесени в 2022 година". Изданието ще е двойно, като на втория диск ще бъде оригиналния албум.

   Сега, чрез плейъра по-долу, може да гледате онлайн официалния видеоклип към "Swamped XX" - новата версия на парчето "Swamped". Видеото е режисирано от "Borotalco TV".

lacuna coil

още за:

Lacuna Coil


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Комплексар 16.09.2022 10:23:56 отговори + 4 1
И какъв е смисълът да правиш ново по-нискобюджетно и по-слабо видео от оригиналното на същата песен? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".