Lenny Kravitz ще гостува в София на 4 май

12 сеп 2018, 13:55 ч. 4533 / 12 5
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Уважаеми дами и господа,
Sofia Music Enterprises и Live Nation
имат изключителното удоволствие да ви представят


Американската суперзвезда
Lenny Kravitz
С едно разтърсващо шоу!


4 май (събота), 2019г., 20:00ч.
"Арена Армеец"

Определян като един от най-успешните музиканти на нашето време, Lenny Kravitz има зашеметяваща кариера, която продължава вече над 25 години. Вдъхновен от соул, рок и фънк звученето на 60-те и 70-те години, музикантът, композитор и продуцент е носител на 4 поредни награди Грами, и поставя рекорд за най-много спечелени награди в категория „Най-добро мъжко вокално рок изпълнение“.

От издаването на първия албум на Lenny Kravitz Let Love Rule през 1989 до днес, музикантът има над 40 милиона продажби по целия свят. Той е работил заедно с музикални икони като Madonna, Aerosmith, Prince, David Bowie и Mick Jagger, както и с млади звезди като Jay Z, Drake, Avicii и Alicia Keys.

На 7 септември 2018 на пазара излезе единадесетия студиен албум на американската суперзвезда – Raise Vibration, в който Kravitz остава верен на стила си, а звученето на албума е изключително характерно. Той самият казва: „Искам да предам своето послание за единност. Още от Let Love Rule до Raise Vibration искам музиката да мотивира и вдъхновява!“

С подкрепата на дългогодишния си приятел и сътрудник китаристът Craig Ross, който също участва в създаването на албума Raise Vibration, Lenny Kravitz сам продуцира и изпълнява всичко - от китара, бас, барабани и пиано до бонго, камбанки, клавишни инструменти и синтезатори, ситар, калимба и други.

Заедно с издаването на албума, Lenny Kravitz стартира и третата част от световното си турне за 2018, което ще продължи и през следващата година в Европа.
Българските почитатели на Lenny Kravitz ще имат възможността да се насладят на невероятното шоу на музиканта на 4 май 2019 година, в Арена Армеец, София!

Билети

Билетите за концерта на Lenny Kravitz ще бъдат на цени от 60 до 140 лева и могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Продажбата на билети стартира на:
19 септември (сряда) 2018г. от 11:00ч.

 



Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Един разочарован от СМЕ 27.09.2018 10:45:13 отговори + 1 2
Ами така е. В Румъния догодина ще дойдат Металика, Бон Джоуви и Ед Шийрън (споменавам го само, защото в момента е един от най-големите по отношение на посещаемост), а ние ще се радваме на Лени Кравиц и Ерос Рамацоти....явно промоутърите толкова си могат. Нямам нищо против двамата, но просто не са от същия ранг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 17.09.2018 14:31:54 отговори + 3 3
Примамка за заблудени мухи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Боб с надница 12.09.2018 15:58:13 отговори + 6 9
Едно време като идва бях беден студент и избирах между него и Металика. Сега все още съм студент, но поне мога да си позволя да отида на концерта му! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 17.09.2018 14:32:15 + 2 0
Кофти е да нямаш избор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач 12.09.2018 14:09:06 отговори + 14 10
Уникален концерт направи навремето на "Академик". Задължително отивам и сега. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".