LORDI представят видео към сингъла "Hug You Hardcore"

26 авг 2016, 18:37 ч. 1290 / 4 6
пред./следв.

   Поредният видеоклип, който ви представяме днес, е на финландските "монстър метъли" LORDI. Той е към новия сингъл на групата "Hug You Hardcore". Песента е от предстоящия да излезе на 16 септември албум на групата "Monstereophonic (Theaterror Vs. Demonarchy)". Видеото включва кадри, които може да не са подходящи за по-млади/малки зрители или такива, чувствителни към сцени на насилие.

 

 

още за:

Lordi


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


WeltherrschafT 27.08.2016 23:35:10 отговори + 0 1
Клипът и песента са абсолютна помия. Маските им също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

николов 27.08.2016 20:00:28 отговори + 2 0
Надявам се останалите парчета от албума да нямат нищо общо с тва парче. Фен съм на Лорди... но тва е отвратително. Парчето е дразнещо.. не впечатлява по никакъв начин , а клипа е бегъл опит да направят нещо тип рамщайн. Поне рамщайн като направят нещо го изпипват.. колкото и да е извратено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Трол2 27.08.2016 03:24:46 отговори + 3 1
Тъптоя до шия.
Едно време направиха фурор с "Hard Rock Hallelujah" през 2006 на Евровизия, но оттогава юнашки западат. Lordi всъщност са една посредствена група във всяко отношение, направиха впечатление с маските, обърнаха внимание на по-масовата публика към тежкия рок, но до там, те повече нямат принос по въпроса.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

HYPOHEAD 27.08.2016 10:30:40 + 1 0
Мда. Още тогава си дадоха заявка, че няма да се променят или развият и на милимундър. Интересно беше до първите три пъти. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.08.2016 00:29:07 отговори + 2 1
Едно време клиповете им бяха поне две хиляди и тринайсет пъти по-креативни. Вижте официалния на "Hard Rock Hallelujah" - този с училището имам предвид, много е як. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 26.08.2016 19:07:34 отговори + 4 11
Това е нещо ужасно. Не съм гледал и нямам намерение да гледам тоя клип, но съм сигурен, че е ужасен. Тор и Один трябва да ги заточат тия в някой леден затвор. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".