MASSACRE пуснаха цензурирана и нецензурирана версия на клипа "Return of the Corpse Grinder"

24 окт 2021, 15:48 ч. 658 / 6 4
пред./следв.

   Дет метъл ветераните от Флорида MASSACRE издадоха четвъртия си студиен албум, озаглавен "Resurgence", на 22 октомври чрез "Nuclear Blast".

   С премиерата на творбата излезе и сингълът "Return of the Corpse Grinder". Към него има и видеоклип, който може да гледате в цензурирана и нецензурирана версия в зависимост от предпочитанията си. Режисьор е Jeffrey Sisson. Първа е цензурираната версия:

 



 

massacre

още за:

Massacre


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MetalHeadbanger 24.10.2021 17:34:28 отговори + 3 9
Да се гледа нецензурираният клип!!!В тубата е за "лелки" миришещи на манджа... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 24.10.2021 22:28:50 + 10 2
И двата са тъпи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 24.10.2021 23:35:12 + 3 3
За мен клиповете трябва да разказват някаква история.Но в никакъв случай да са водещи,преди всичко е важна музиката и текстовете,а самото видео само да подсили внушението...Massacre са много моя банда,но в този албум все си мисля,че ще ми липсва китарната сеч на Rick Rozz.Като си го купя и разнищя може и да ме опровергаят,но просто съм малко предобеден.Но песните които чух до сега ми харесват...Времето ще покаже.Има албуми които просто трябва да им се даде повече време,нахлуват бавно...Но и оставят следи в душата... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 25.10.2021 22:13:08 + 4 0
Харесвам бандата, албумът от началото на деветдесетте е страховит. Естествено, нецензурираният клип е по-здрав, но е безсмислено брутален и не ми разказва нищо интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".