MASTODON ще започнат записи за новия си албум през октомври или ноември

30 авг 2016, 10:48 ч. 522 / 7 3
пред./следв.

   Китаристът на MASTODON Bill Kelliher е разкрил, че групата ще започне записи за седмия си албум през октомври или ноември. Както ви съобщихме, следващата творба на групата може да бъде двойна. Тя би се състояла от един албум, написан от китариста Brent Hinds, плюс още един албум, написан от колегите му - Brann Dailor, Troy Sanders и Kelliher. Първата част е с името "Cold Dark Place", докато за втората засега не е ясно още нищо. Все още и самите музиканти не са напълно наясно как точно ще звучи бъдещия диск. Той ще е "по-прогресив" от предшественика си "Once More ‘Round The Sun" (2014).

 

 

 

още за:

MastodonBill Kelliher


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Станислав 30.08.2016 12:08:20 отговори + 3 0
Квото и да направят няма да сбъркат! Една от най-добрите метъл групи за всички времена! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

НЕ! 30.08.2016 19:39:36 + 0 0
А ти сигурен ли си, че и один е на твоето мнение.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Станка 31.08.2016 07:39:12 + 1 0
Один, два , три ... ДА ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".