Материалите на "Фрактура" от Ден 3 на "Kaliakra Rock Fest 09" са вече онлайн

22 сеп 2009, 14:47 ч. 467 / 6 4
пред./следв.
Отново е празник, а едновременно с него свършва лятото и започва есента. Моментът е подходящ да си припомним и за изключителния завършек на "Kaliakra Rock Fest 2009" в Каварна, който на практика тази година (заедно със "Spirit of Burgas") измести най-големите рок събития от София край черноморския бряг.
   От днес в секция "Видео" на KATEHIZIS.COM може да гледате онлайн третата част от филмчето на Васко Катинчаров и екипа му за рок фестивала в Каварна, както и две концертни изпълнения на CYNIC, интервю с лидера им Paul Masvidal, една песен на DREAM THEATER, плюс разговор с вокалиста на "Театралите" James LaBrie. Нека изброяването приключи сега и да започва гледането! :-)




Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kavarna 24.09.2009 13:19:17 отговори + 0 0
супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.09.2009 21:33:15 отговори + 0 0
и при мен работи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.09.2009 10:45:13 отговори + 0 0
явно
при мен работи и в къщи и от друго място
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tempest 23.09.2009 06:26:05 отговори + 0 0
Само аз ли имам някакъв гаден проблем - като натиста секция Видео и ми дава някаква грешка и затваря браузъра. И с мозила, и с експлорър се получава едно и също. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".