Matt Barlow няма проблем с плановете на ICED EARTH да презапишат ранните си албуми със Stu Block

23 сеп 2018, 08:54 ч. 1040 / 3 5
пред./следв.

   В интервю за "The Metal Voice" бившият вокалист на ICED EARTH Matt Barlow (който е в групата от 1994 до 2003 и между 2007 и 2011 г.) коментира плановете на Jon Schaffer групата да презапише ранните си албуми с настоящия си състав с вокалиста Stu Block.

   Matt  казва, че не се чувства обиден и няма никакви проблеми по отношение на това решение. Той дори е доволен от обстоятелството, че ще получава отчисления за своята част от авторските права върху песните.

   Всъщност - в основата на плановете за презаписване на дисковете е точно проблемът, че, по думите на Schaffer, навремето "Заледените" са подписали "лоша бизнес сделка" и те не притежават мастър записите и правата върху първите си творби. Barlow споделя, че досега е получавал плащания за изпълнителските си права и ще се радва, че ще започне да получава отчисления и за авторство. Както и че хората ще могат да избират коя версия на албумите да си купят, вкл. да притежават и двата вида издания.

   Певецът уточнява и че няма никакви лоши чувства между него и Jon.

 

още за:

Matt BarlowIced Earth


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Ани 24.09.2018 19:25:16 отговори + 3 2
За мен групата си дължи популярността именно на излъчването и тембъра на Мат Барлоу. И аз мисля, че Стю изобщо не може да се сравнява с него, да не коментирам това, че винаги изглежда като пропаднал наркоман, той и Няма харизмата на Мат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БХххххх 23.09.2018 20:08:58 отговори + 2 1
Мат е велик без него Айс Ърт умряха, Стю, Мю .. не е същото. Сега Мат има нова банда Ашес оф Арес, имат един супер як албум, след месец издават и втори Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Да 23.09.2018 23:34:28 + 2 0
Също така Мат пя с Парамейз - също много добър албум. Въпреки това ми допада Гетисбърг трилогията на края на Глориъц Бърдън, където Рипър Оуенс пее. С него ги и гледах последно. Първият албум със Стю не ми хареса особено, но последният е много силен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

alamo 23.09.2018 09:29:52 отговори + 13 1
Това е хубаво, че Мат няма проблеми, но дали класическите албуми на Iced Earth с друг вокалист ще са толкова добри? Не си кривя душата като казвам, че Барлоу си остава гласът на групата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Скрудж 23.09.2018 10:49:50 + 5 0
Няма значение. Нали е особено радостен, че ще получава парички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".