MEGADETH може да презапишат класически песни с настоящия си състав

9 фев 2016, 10:32 ч. 1122 / 7 4
пред./следв.

   В скорошно интервю лидерът на MEGADETH Dave Mustaine отговаря отрицателно на въпроса дали групата би презаписала дебютния си албум от 1985 г. "Killing Is My Business... And Business Is Good" с настоящия си състав. За сметка на това обаче "Мегадейв" би могъл да реализира нови версии на най-големите хитове на MEGADETH, записани с басиста Dave Ellefson, барабаниста Chris Adler и китариста Kiko Loureiro. Все пак, на този етап, това е само вероятност.


   Както знаете - MEGADETH ще гостуват отново в България на 7 юли. Мястото е зала "Универсиада" в София, билетите са в продажба в мрежата на "Ticketpro".

 

megadeth-2015

още за:

MegadethDave Mustaine


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Феята на Смъртта. 10.02.2016 22:50:59 отговори + 2 1
Я сега бг музикалните разбирачи да се изкажат по въпроса как Мъстейн трябва постъпи в случая! И да вземат да му изпратят едно писмо в което да му обяснят как виждат нещата. Сигурен съм ,че ще се намери и някой квартален самороден китарен гений, който ще обясни на Дейв и как именно трябва да свири, че нещо в последния албум не му се получавали работите... Ще ми пипа той старите неща! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 11.02.2016 08:56:27 + 1 1
Ти какъв пол си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 9.02.2016 10:56:22 отговори + 7 0
Бих предпочел кавър албум или нещо на живо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.02.2016 11:24:08 + 14 1
Да. А старите неща да не се пипат. Всяко нещо с времето си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".