MEGADETH са готови с новия си албум

7 дек 2021, 17:08 ч. 1173 / 7 5
пред./следв.

   Лидерът на MEGADETH Dave Mustaine съобщи, че групата вече е готова със следващия си дългосвирещ албум. Според него, от тук нататък, всичко вече е "в ръцете на лейбъла".

   В края на миналия месец стано ясно, че следващия дългосвирещ студиен албум на MEGADETH ще носи името "The Sick, the Dying and the Dead". Дискът, който ще бъди 16-и поред в дискографията на американските траш метъл ветерани, ще се появи на музикалния пазар през пролетта на 2022 г.

   Все още не е ясно кой свири на бас в бъдещата творба. Напомняме ви, че след уволнението на David Ellefson партиите му са били записани наново от друг музикант.

megadeth

още за:

Megadeth


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Oxoboxo 8.12.2021 22:17:55 отговори + 3 0
Айде да казват кой е басист в новия албум... дали наистина е Steve DiGiorgio... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.12.2021 09:22:16 + 3 0
Steve DiGiorgio е много готин музикант. Не знаех, че има слухове за него Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

да бе 9.12.2021 09:30:57 + 2 0
То и за Уайтснейк имаше "слухове", а накрая взеха мадама. Защо да не ни изненадат и Мегадет така? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 9.12.2021 11:18:04 + 1 0
Не мисля. Дейв има непоклатима визия за това как трябва да изглежда една метъл група Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 9.12.2021 12:56:36 + 2 0
Мислех, че отдавна е ясно - завръща се Джеймс ЛоМенцо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".