"Meliora" - първият албум на GHOST в Топ 10 на "Billboard"

31 авг 2015, 15:54 ч. 620 / 5 3
пред./следв.

   Новият албум на шведската "окултна" хард рок група GHOST - "Meliora" - стана първата творба на групата, която влиза в първата десятка на "Топ 200" на "Billboard" - класацията, подреждаща албуми по продажбите им на седмична база. Дискът е на 8-о място с 29 000 реализирани копия. Това е значително по-малко от предшественика му, "Infestissumam", който продаде 66 000 бройки за първата си седмица през 2013-а, но зае 28-а позиция в чарта.

 

ghost-2015-meliora

още за:

Ghost


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Краси 1.09.2015 00:49:07 отговори + 6 1
Опасявам се, че редовият български фен няма да оцени този албум. Той е доста дълбок и музикантски, с добре изпълнени прогресив елементи и твърде интелигентно пеене. Поднесен е по начин, крайно неподходящ за пого и напиване, а предразполагащ по-скоро към размисъл и задаване на въпроси.
А намаляването на относителния брой продажби е напълно обясним - все по-малко се купуват реални носители, и все повече се залага на виртуалните покупки в амазон, АйТюнс и т.н.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хич 1.09.2015 06:31:16 + 0 0
Виртуалните покупки от доста години също се отчитат. Ако следиш новините ще знаеш, че вече отчитат и някакви "еквивалентни продажби" въз основа на стрийминг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ghost BG 31.08.2015 16:25:48 отговори + 6 0
Напълно заслужено, албумът е уникален! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".