Мениджърът на SCORPIONS дал предложението за "пенсиониране"

27 яну 2010, 18:48 ч. 297 / 9 7
пред./следв.
За пръв път след изненадващата новина, че с издаването на новия си албум и последващото грандиозно двугодишно турне SCORPIONS ще прекратят кариерата си, музикант от групата разкрива повече подробности. Това прави китаристът Rudolf Schenker пред Carlos Ramirez от "Noisecreep". Ето как описва Schenker момента, в който SCORPIONS са решили да предприемат съдбовната стъпка:

   Стояхме в студиото след края на записите [за новия си албум "Sting of the Tail"] и осъзнахме нещо доста бързо. Чухме песните заедно и те бяха уловили духа на звука на SCORPIONS от 80-те. Те са като комбинация от най-добрия материал в албумите "Lovedrive" и "Crazy World". Песните дават това усещане. Тогава нашият мениджър сподели идеята да приключим с групата, докато сме на високо ниво с този запис. Първо си помислихме, че той се шегува. Но после забелязахме, че е напълно сериозен. А се оказа и че е прав.

   Прочетете цялото интервю (на английски език) тук.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Rock Thrashler 28.01.2010 17:16:50 отговори + 0 0
Отказване с 3-годишно турне!Т`ва сме го виждали от Тина Търнър как се прави.Айде стига!!!Блек Саббат се разпаднаха заради четирима мениджъри, но ... неуспешно! "Моля, купете си билет за нашия концерт!" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 28.01.2010 09:43:10 отговори + 0 0
е поне правят това което наистина искат и музиката им е изцяло истинска ако мога да употребя този израз...Скорпиънс ще липсват със сигурност,вскяа хубава приказка има своя достоен завършек Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 28.01.2010 09:30:34 отговори + 0 0
и те па върджин стийл от тогава са световноизвестни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bizarro 28.01.2010 03:19:41 отговори + 0 0
Добре, че Virgin Steele още преди 15-тина години се отказаха да работят с мениджъри и сами си взимат решенията! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D.S.V. 27.01.2010 22:47:04 отговори + 0 0
времето не прощава..едно грандиозно турне като за последно ,един последен албум и после заслужена почивка за Клаус и Рудолф ..дали са достатъчно,ще бъдат запомнени и винаги ще бъдат лицето на немския хард/хви метъл.Една приказка е към своя бляскав край ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rcoky 27.01.2010 22:12:24 отговори + 0 0
Бахти глупавия мениджър... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2010 19:55:56 отговори + 0 0
Еееех, няма нищо вечно на този свят...но Scorpions са еталон за качество и хъс, евала!Ще направят показно за последен път за 40 години. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".