"Metal Hammer" и "Terrorizer" вече и в България

26 яну 2009, 23:14 ч. 578 / 8 32
пред./следв.
Преди време ви съобщихме, че издателска къща "Addix", която пусна на българския пазар преводни книги за титани на рока като AC/DC, Ian Gillan, IRON MAIDEN, METALLICA и KISS, ще влезе в ролята на официален преставител за родината ни на списанията "Metal Hammer" и "Terrorizer". Този момент вече настъпи, а ето и разпространената по-рано днес информация от "Addix":

   Може би пропуснахте тези списания, когато бяхте малък и нямахте свободата да ги поръчвате, възможно е никога да не сте ги разглеждали и сега искате да разберете, какво представляват или има ексклузивни интервюта и снимки, които просто искате да прочетете и видите. Каквато и да е Вашата причина ADDIX Ви предоставя тази възможност! "Addix Ltd." e официален вносител на култувите списания "Metal Hammer" и "Terrorizer" за България! Българските фенове, вече ще имат възможността да получават информацията за световната рок и метъл сцена от първа ръка, както и да колекционират безплатните CD компилации, които са включени във всеки брой! Освен дисковете безплатно броевете съдържат значки, фотоалбуми, стикери, плакати... и други уникални подаръци на любимите Ви групи от миналото и сега!

   METAL HAMMER
   "Metal Hammer" e месечно английско списание, включващо безплатно CD във всеки брой! Списанието обхваща класическите и съвременни метъл, хардкор, готик рок, пънки алтернативни групи от британската и световна сцена. "Metal Hammer" има обширен раздел "Новини" и раздел "Ревюта" и осигурява ексклузивни и задълбочени интервюта с изгряващи звезди на световната сцена, както и с утвърдени и уважавани групи. Всеки брой съдържа месечно безплатно CD с най-новите песни на рок и метъл групи от световната сцена!

   TERRORIZER
   "Terrorizer" e световното списание номер 1 за екстремна музика от всички видове стилове. Нашата цел е да пишем и включим всичко за метъл, хардкор или индъстриъл сцената. Стиловете музика, за които можете да прочетете всичко в "Terrorizer", са метъл, блек метъл, дет метъл/грайндкор, дуум/стоунър метъл, хардкор, пънк, индъстриъл, нойз, ембиънт/ ескпериментъл готик и дори още много, за които може би сега не се сещаме. Списанията ще бъдат месечни. Всеки брой съдържа и безплатно CD компилация включваща най-новите песни от екстремната сцена!

   За тези които искат да се абонират:
   "Metal Hammer" - 13 броя годишно - 119 лв. - получавате три безплатни броя
   "Terrorizer" - 13 броя годишно - 119 лв. - получавате три безплатни броя

   За тези които искат да поръчат единични броеве:
   Metal Hammer - 12 лв.
   Terrorizer - 12 лв.

   В цените са включени всички пощенски разходи.

   Моля, изпратете e-mail на адрес orders@addix.org с вашата поръчка, както и сумата за абонамента или единичния брой чрез пощенски запис до получател Милен Велков, П.К. 85, София 1799.


   За повече информация - www.addix.org.


Коментари   (32)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимна 17.02.2009 09:11:40 отговори + 0 0
Моите са на английски;>.Списанието като цяло е много прецизно направено,подкрепям мнението за про-рок.Както и да е,нека списанията да процъфтяват най-после и в България,да са активни и при нас.Силно се надявам,че и тази година ще е музикална ,за всички любители на тежката музика!Поздрави на всички! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Drago 6.02.2009 18:09:39 отговори + 0 0
Тези списания на английски и с един месец назад няма да станат най-любими на феновете, цената някак може да се преглътне все пак са месечни издания.
Ако наистина тия хора искат да стане просто трябва да са на български. Нямам проблем с английския ама и няма да седна да чета нещо което го от други източници на родния ми език(не вярвам в германия хорада да си купуват англоезичните броеве) . ПРО РОК според мен с най-доброто рок метъл спидание в България, всички знаете кой го пише някой от нас дори познават тези хора. Материалите си ги бива и стила е добър и си мисля че на фона на Про Рок англоезичните броеве ще са интересни ха хората един два месеца, да не говорим че информацията за концерти и други прояви няма да е актуална за България.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.02.2009 09:14:57 отговори + 0 0
metala - и аз бях така:] само че моите списания баща ми всеки месец ми го носи от Англия - следователно са на английски..така се радвам,че най-сетне намериха място и във България!Дано да се продават повечко..в нащо село;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LFJDJDF 3.02.2009 09:12:28 отговори + 0 0
Йееееееееееееййй най-после и в БГ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 31.01.2009 22:22:52 отговори + 0 0
@Thor: Незнам защо се хабиш да пишеш глупости... Казах че съм объркал. Съгласих се. А дали ще си купя каквото и да било и от къде, не мисля че ти си човека който ще може да ми дава наклон. Нищо лично. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Thor 29.01.2009 19:46:52 отговори + 0 0
Тъйкато DICKINSON_ добре смята с елка нека сметне цената от 6.75 лири за списание ако иска само единичен брой да си поръча от нета! Ако иска да е 4 паунда то ще трябва да си вземе самолетен билет до Лондон ;-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Миленко Велков 29.01.2009 19:40:31 отговори + 0 0
Привет на всички,

Техническия проблем е отстранен!Вече можете да си активирате акаунт в сайта на addix.org! Извинете за неудобството.

Благодарим за подкрепата.

Поздрав,
Миленко
Addix
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 29.01.2009 19:40:29 отговори + 0 0
@Йонас: Поправката се приема. И да, трябва да има избор на пазара, защото иначе не е интересно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 29.01.2009 00:57:38 отговори + 0 0
ще се разпространява ли по реповете??? щото 3 пъти ме отхвърля регистрацията на сайта на Addix....е за тва се дразня най много, имам желание да го купя но с тоя бъгав сайт нестава....ако го чете тва някой от вносителите.....thfc@abv.bg Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nevermind 28.01.2009 10:15:57 отговори + 0 0
Има нужда от избор спор няма!И аз съм съгласен,че само с про-рок не става...и все пак цената е висока!Йонас прекрасно се справям с английския, но като знам че вече има лицензирани дискове на култови групи за по 15 лв. накарай ме да дам 12 лв. за списание при положение,че от нета мога да прочета всички новини! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Йонас 28.01.2009 10:09:47 отговори + 0 0
DICKINSON_, нещо бъркаш сметките, пич. Не помня за колко купих последния Hammer, но 3 или 4 евро не са били. Това е АНГЛИЙСКИЯТ Metal Hammer, а не немският. Колкото до Terrorizer - пак няма особена надценка. Декемврийският брой на Terrorizer си го купих в Германия за 11 евро, тоест около 22 лева - ето, това е надценка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 28.01.2009 09:35:20 отговори + 0 0
Добре де,ок, съгласен съм да присъстват тези на пазара. Прекрасни списания са. ОБАЧЕ, пак почваме по български.....какви са тези малоумни цени? 12лв. Е мерси. Не че не мога да ги дам, ама все пак.....Хамър-а в Германия е 4 евро или 3, което умножено по 2 е 8 и съответно 6 лв., но не и двойно на обявената НАЙ-ВИСОКА цена за БЪЛГАРИЯ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 27.01.2009 15:25:24 отговори + 0 0
да на много места обаче не се продава ПРО РОКа и това му намалява продажбите.например има хора които поради немърливост не са абонирани обаче като го видят в репа не могат да му устоят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mustaine 27.01.2009 15:20:46 отговори + 0 0
За пощенския запис са необходими 3 имена Милене, а не две Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mercy 27.01.2009 14:37:06 отговори + 0 0
Жал ми е за про-рок , щото е хубаво списание , ама никой не го чете... Сега тиража му ще падне още повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


хм 27.01.2009 13:59:00 отговори + 0 0
По-добре късно, отколкото никога. Като начало за абонамент няма да се прежаля, по-скоро за отделни броеве. После ще видим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йонас 27.01.2009 13:35:14 отговори + 0 0
Горките ми! Или не знаете достатъчно добре английски, или не ви се дават парички за списания (щото с 12 лева, пък да не говорим за 119 - знаете добре колко евтина водка ще изльокате в някой мръсен метъл пъб), или наистина вече не можете да седнете и да прочетете нещо, а само цъкате из сайтове. Новината е чудесна - най-сетне някой внася тези списания. Пък който има достатъчно акъл - да види един брой на Terrorizer, пък да си направи сметката за нивото на Про-рок. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 27.01.2009 12:27:26 отговори + 0 0
точно така!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Slayer 27.01.2009 11:11:49 отговори + 0 0
Наистина е доста късно за тази идея,и със сигурност няма да прокопсат!Кой ще ти чака един месец за да прочете нещо което е вече стара новина още повече че ще е на английски!Тия хора дават ли си сметка че навремето се купуваха най-вече заради снимките и плакатите не толкова заради новините!По-младите надали знаят ама навремето една снимка от Metal Hammer си купувахме за по 5 лева!Ама както и да е,тия хора дето са почнали тва нещо май не са изобщо в час за кво иде реч в днешно време!Аре наслука! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2009 10:27:13 отговори + 0 0
покрай акцията на мтел за пестене на хартия да започнем и друга
не купувайте списания - спасявайте дървета *LOL*
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 27.01.2009 10:21:54 отговори + 0 0
Абсолютно ненужно хабене на хартия.... в нета има тонове информация за всякакъв вид музика, еждневно хиляди новини... кому е нужно всичко това!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

frost 27.01.2009 10:02:33 отговори + 0 0
да бе преди 15 години и аз щях да си ги купувам ама сега ??? Отново сме последна дупка на кавала!!!Сетихте се кога да ги пласирате тези списания...и т н!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2009 09:46:59 отговори + 0 0
Metal Hammer е пълен шит от години. За Терорайзър лошо няма. Но 12 лв. при всичкия този нет и торенти и т.н........Струват към 3 паунда в Англия все пак. Паунда няма 2,10 лв. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мю 27.01.2009 09:44:47 отговори + 0 0
Но често държим други неща в ръцете си. Повярвай ми, не би искал да сетиш истинността им. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Дю 27.01.2009 09:24:02 отговори + 0 0
Абе вие сериозно ли се чувствате удовлетворени от Про рок?! Заблудата ви вероятно се дължи на факта, че никога не сте държали истински музикални издания в ръцете си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DirtyDream 27.01.2009 07:49:14 отговори + 0 0
Айде сега да ви видим .... ПРО-РОКАДЖИЙ! Хаха! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ObZen 27.01.2009 07:40:47 отговори + 0 0
Голема работа! :-/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2009 02:36:00 отговори + 0 0
ам на български ли ще пише в тези списания? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

метала 27.01.2009 02:13:44 отговори + 0 0
може би не ги пропуснах тези списания когато бях малък,тъй като в нашия град няколко човека ги внасяха всеки месец и срещу 35 лв си ги купувахме само че на немски.около 1989г. хамера много се разми и изгубихме интерес.сега си имаме ПРО РОК и май не са толкова нужни,но все пак новината е хубава. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 27.01.2009 00:04:00 отговори + 0 0
"Конкуренцията е хубаво нещо. Но не мисля, че на двете списания, макар и със световно утвърдени имена, ще им е толкова лесно да се преборят с моментния български лидер"

само щото не излизат на български...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Авитохол 26.01.2009 23:53:22 отговори + 0 0
Конкуренцията е хубаво нещо. Но не мисля, че на двете списания, макар и със световно утвърдени имена, ще им е толкова лесно да се преборят с моментния български лидер - "ПроРок".
Конкуренцията обаче ще направи така, че читателите да имаме още по-добър и качествен продукт на разположение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 26.01.2009 23:40:55 отговори + 0 0
на кой му пука вече... това трябваше да се случи преди 15 години... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".