"Metal Katehizis" взе "живо" интервю от Steve Howe (ASIA) в София

22 мар 2009, 10:52 ч. 295 / 3 2
пред./следв.
Както вече вероятно сте разбрали, четиримата членове на ASIA са в София от два дни. Днес групата ще изнесе концерт в Зала 1 на НДК (подробности), а вчера, със съдействието на "Balkan Entertainment Company" и "Virginia Records", "Metal Katehizis" взе интервю лице в лице от един музикант, за който най-малкото, което може да се каже е, че е легендарен. Какви са впечатленията му от София, как си представя живота днес, ако не беше постигнал успех с YES и ASIA, каква според него е дефиницията за прогресив рок, ще има ли нов албум на ASIA след като турнето на групата приключи, и смята ли, поглеждайки назад във времето след близо 45-годишната си кариера, че може да оприличи преживяното на песента от последния им албум – "An Extraordinary Life"? Всичко това, както и още много интересни неща от приятелския разговор, който проведе с нас Steve Howe, ще можете да прочетете съвсем скоро на KATEHIZIS.COM.

Steve Howe пред микрофона на "Metal Katehizis" в студиото на радио "Z-Rock"
Снимка: Ясен Немски


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Satyr 22.03.2009 21:37:58 отговори + 0 0
Тогава пък ще се оплаквате, че не разбирате :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.03.2009 18:36:36 отговори + 0 0
наживо, па ше четем. я един стийминг! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".