"Metal Madness Promotions" обвиняват "Katrin Music" в лъжи и финансови измами

23 авг 2016, 20:22 ч. 1959 / 2 45
пред./следв.

   На 23-24 септември в София трябва да се състои "Metal Madness Fest" с участието на 14 банди от България и чужбина. Това са: HELLRIDER, INFLICT, NIAMH (Италия), GRIMAZE, FRAGMENTS OF EXISTENCE, URBAN GREY, CHAOS UNDIVIDED (Гърция), TERRAVORE, MASS GRAVE, PROKAZA, SLAVE PIT, PAST REDEMPTION, CHAOSIUM (Сърбия) и BIO-CANCER (Гърция). Като организатори на събитието се афишираха "Metal Madness Promotions" и "Katrin Music". Преди около час Сашко Мойсов от "MMP" публикува съобщението, което виждате по-долу, във "Фейсбук". В него се обвинява собственичката на "Katrin Music" Катрин Стаменова в лъжи и финансови машинации, натрупани дългове и др. Предаваме текста почти дословно с някои поправени граматически и др. грешки.

Скъпи братя и сестри, имахме голям проблем с организирането на фестивала.

От днес с радост може да заявим, че Катрин повече няма да я има, в момента място за лъжец тук няма.

Тя излезе лъжкиня и гаднярка и при това успя да прецака BIO-CANCER и успя да им направи rip-off, както и на нашия фестивал.

BIO-CANCER си платиха самолетните билети и търсеха предварително капаро, което Катрин нямаше да даде. Ние го дадохме. След което тя имаше три шанса да даде парите на гръцките трашъри, но не ги даде, излъга ги и не ги пусна...

При това ние не паднахме и фестивала ще си се проведе и искам да се знае след ripp-off на MALEVOLENT [CREATION] и GRAVE със задължение от 8000 евро, прецака и още една шведска банда.

Въпреки всичките премеждия и затруднения успяхме всичко да уредим и фестивал да има, всички банди остават както са до сега и BIO-CANCER пристиат на 23 [септември] в София.

Надяваме се в бъдеще да няма ощетена банда и в момента тя ще се опита да развали фестивала ни.

Ако на някоя от бандите пише Катрин, знайте че тя не е част от фестивала и не е организатор!

Нейната роля беше да наеме само техниката за BIO-CANCER.

Но тя каза във Фейсбук, че не ѝ пука нито за GRAVE, MALEVOLENT [CREATION] и BIO-CANCER, нито за българските банди. С почит - "Metal Madness Promotion".

 

   Сигнали за нередности около дейността на "Katrin Music" имаше и по-рано. Шведската банда THE RESISTANCE, чийто концерт в България бе отменен, също обвини агенцията в измами. В последствие фирмата изпрати отговор със своята версия за случая. Дали ще има такъв и сега - предстои да разберем.

 



Коментари   (45)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Викинга 24.08.2016 19:52:30 отговори + 5 22
До сега не съм бил на кофти мероприятие организирано от господин Мойсов. Звукът е бил на ниво, бек стейджа зареден на максимум, атмосферата винаги е била на 6 и без разправии. Лично ме е прибирал да спя в тях да спя, когато не съм имал и стотинка. Голямо сърце и точен човек. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 20:08:39 + 5 21
Мерси Недко Викинг Басс Машино точно е тва както и доле казах на свеки помагам Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zombas 9.09.2016 22:37:01 + 13 0
викинга, щом не си бил на кофти мероприятие от мойсов, начи не си билна нитоедно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 19:44:34 отговори + 2 22
Към по-долния коментар написан го казвам, като човек не само работещ със Сашко във Метъл Меднес но и като човек, още преди да бъда със него! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 19:31:15 отговори + 3 20
Танко напълно вярно братле.Може би, някой си мислят че с има няма 20 лева се става милионер.....Лично съм бил на мероприятията на Сашко и съм оставал доста доволен,може не всичко да е било блестящо но пък се е състояло.Както се казва може да е малко но от сърце.Всички други работи, където се приказват са си направо детински работи.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 19:44:46 + 0 21
Моля кой и да си не пиши с ника на Metal Madness Promotions Мерси не искам помош и лажни коментари мерси още един път
!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 20:24:07 + 1 19
Чарлес брат автоматично ти го пише ника на метал маднесс че ти напиша погоре един техт за тва ти дава метал маднесс брат ок ти беше на концерт още преди да почнеш да бачкаш за ММП ок е свичко брат но тва е моя борба остави !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

severe torture 4.09.2016 19:32:26 + 16 0
хахаха а бе, тоя сам си пише и си отговаря хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 19:18:29 отговори + 5 19
И за финал,повече няма какво да коментирам.
Ясно ми е че ще ме плювате.
Да Македонец съм но и Българин по паспорт и всичко е перфектно,гордея се със това и че съм Българин.
А феста го направих за пръв път миналата година и направих още едно малко фестивал-че по повод рождения ден на сина ми със 6 банди.
Сега се опитвам и по-голям фестивал да направя,това че вие сте лай-нари и пишете тъпотии,неграмотен селянин,не-знам си какво,ще те съдим за клевета и така нататък не ме интересува за мен няма rip-off за 5 и 8 бона евра и за пропаднали концерти.
И още нещо когато споменахте за BGTSC и The Other Side още тогава ми казаха да се пазя от вас.
Предупредиха ме че сте направили тъпотия но всичко вече беше късно и уредено и аз го очаквах този момент да го направите и да се откажете и да ни прецакате.
Няма как да ви се получи и здраве и живот след фестивала,тогава ще дойде един хубав документ от Полша и Чехия и няма да знаете къде ви е главата и плюс това казваш че някой ще ме бие.
Ти си тоя който иска да се бие ми хайде да се намерим и да я решим тази работа,като мъже а не като мишки.
И за ваше добро по добре си останете във джаза както сте от 20 години,защото метъла не е за вас и всичко да ви е на ред.
Толкоз от нас,няма повече да коментирам,и не карам хората да пишат лоши думи за мен както вие правите.
И пак ще ви кажа мерси за това че се опитахте да ми разтурите фестивала и да ме докарате на ваше ниво,е не успяхте и за край фест ще им и ако ми писне ще го пусна дори безплатно,така че големината на един човек не се мери със грамотност или сила а със дела и уверения.
Попитай бандите,които свириха миналата година дали на някоя им липсва нещо и тези също които свириха на 11 юли,попитай преди да казваш лъжи,засрамете се ти си на 40 а тя на 50,чао и толкоз от MMP.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TankoTanev 24.08.2016 18:54:15 отговори + 6 18
Най - лесно е винаги да се завижда и да се опитваме да саботираме дадено мероприятие! Срамота. .. Не знам за какви големи хонорари говорите, при положение, че входа за 2 вечери няма и 20 лв. Фестивала ще бъде много як и вместо да храните, вземете да мислите с тея кухи тикви, стоящи на раменете Ви. Нормално е човек да недоволничи ,при положение че се е трудил за осъществяване на даден проект, а някаква измислена селянка се опитва да съсипе всичко! Вие сте едни жалки типове и е време да осъзнаете, какво има около Вас! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:14:48 отговори + 3 19
И престани да пишеш на хората от бандите че съм лъжец и че не-знам кво си там съм направил и коя банда съм бил откраднал,моля ти се стига лъжи.Ако искате всичките неща мога да ги покажа със текст веднага какво им писахте на Bio-Cancer и обяснете на хората защо прецакахте всичко.Изплашихте се дали ще може да си върнете парите,кои пари като нямате и един лев да пуснете и капарото.Ние от MMP го платихме,вие сте едни големи загубеняци от които няма спасение.Жалко и тъжно е че не сте деца и престанете да казвате лъжи че съм прецаквал банди и фестивали.За сега имам един изминал фестивал през март месец миналата година - Metal Madness - Battle of the Bands,където свириха прекрасни банди и сега е вторият където се опитахте да го развалите но няма какво да развалите всичко е уредено.Може само още повече да си нарушите пропадналия имидж,които имате и след 30 ноември ще видим как ще отговорите на съда от Grave и Malevolent а аз мога да бъда всичко според вас.Извинявайте но вие бяхте само да осигурите техниката за Bio-Cancer,очаквайте след феста rip-off и от тях и от Nuclear Blast,хайде сега нямам време да се разправям със мъртви хора или мишки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 24.08.2016 18:10:07 отговори + 5 15
Абе,хейтърчета,що не вземете да заврете мненията си...знаете къде.Ако не можете сами,с готовност ще ви ''помогна''...Когато свирите в някой подлез и всичко спечелено го дадете за благотворителност,тогава можете да ''лаете''...Чули - недочули,разбрали - недоразбрали всеки лае с пяна на уста.
Внимавайте само да не се задавите...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:43:44 + 1 17
Да братле аз свиря на подлезите и ги давам тия пари дел за концерта и дел за хората който просят мерси за тва което си напишал !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 17:58:13 отговори + 3 17
Лазаре за феста е крива жена ти и ако искаш да правиш лоша реклама на феста защо си сменяш постоя но никнеймите и си коментираш и отговаряш сам.Отвратителни и патетични сте.Това не ви е първият пропаднал фест,издължете се на Grave и Malevolent както и на The Resistance и след това излез ни да коментираш и пак си промени никовете че да си по-интересен.

Инак на 12 септември сме по "От Другата Страна" - радио Варна със Мартин Николов по случай фестивала.

Лазо и да пишеш че фестивал няма да има,хич не ни интересува,фестивал ще има дори и само 1 човек да дойде,ще има...
След като изхвърлихме Катрин всичко ще си има.

След 4 часа отивам на морето и няма да мога да следя новините и глупавите ви коментари.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

0000 24.08.2016 14:25:08 отговори + 22 3
Сега се очаква следващата новина покрай "феста" да е, че се отлага. Което до голяма степен не би ме учудило, имайки предвид кой е организатор. Честно казано дори, както може би много от вас се чудят, как аджеба са се навили тея групи да свирят, на мен ми е чудно как изобщо са се навили да му отговорят на тоз македонски папур.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 17:36:05 + 2 17
Няма как да се отложи напротив ще се одржи поздравления Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 17:57:17 + 4 17
На този македонски папур може да му духаш този папур е от Български Происход и е гордеец че е Българин !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

zombas 9.09.2016 22:40:35 + 8 0
не си давайте парите аз ше се обадя за бомба ха ха ще спася суна народ от разочарование Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hate me 24.08.2016 14:15:33 отговори + 15 1
Обвиненията стават в съда!!!! А това е бла - бла!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal Madness Promotions 24.08.2016 17:55:19 + 1 5
Да наскоро ще пуснат призовка от съд за Werock и за нас
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 24.08.2016 12:27:17 отговори + 24 7
Евтина реклама на фест, за който никой не знае. Смятайте, изявлението е редактирано, поради неграмотност.
Ма катахизиса сте за бой, че предоставяте поле за изява на подобни шизофреници. Dislike от мен, защото такива пишман организатори, изобщо не бива да бъдат допускани до сцена, тъй като ебават майката на всичко, та чак и хленчат тука. Чудя се как, такива добри бг банди са се навили да свирят. Сигурно им дава ебаси хонорара, иначе нямам обяснение, защо ще му се връзват на тоя неграмотник и параноик.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 24.08.2016 10:18:44 отговори + 26 1
Не знам кой какъв е, но ако толкова неграмотни хора ще ми организират фестивали - ясна работата. Как водят преговори, кореспонденция с мениджърите, с фирмите, с промоутърите, как си пишат договорите, как презентират себе си и бандите?... Мани-мани..., трагедия. Знам, че не всички са такива, но ако са подобни - разбирам защо е слаба организацията на българските фестивали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

..... 24.08.2016 11:11:01 + 5 0
Кои фестивали визираш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 24.08.2016 11:23:51 + 9 2
Тазгодишния Съмър Кеос...., някоя и друга Каварна, ... има и други сигурно, ама сега не ми се мисли за това... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

гледайте оригинала: 24.08.2016 02:41:21 отговори + 9 15
Скъпи братя и сестри имахме голям проблем със организирането на фестивала.
От днес със радост може да ви заявим че Катрин,повече няма да я има в момента място за лжец тук няма.
Тя излезна лъжкиня и гаднярка и при това успя да прецака Bio-Cancer и успя да им направи rip-off,както и на нашият фестивал.
Bio-Cancer си платиха самолетните билети и търсеха предварително капаро,които Катрин нямаше да даде.Ние ги дадохме.След,което тя имаше три пъти шанс да даде парите на Гръцките трашъри но не ги даде,излъга ги и не ги пусна...
При това ние не паднахме и фестивала ще си се проведе и искам да се знае след ripp-off на Malevolent и Graves със задължение от 8000 евро,прецака и още една Шведска банда.
Въпреки всичките премеждия и затруднения успяхме всичко да уредим и фестивал да има всички банди остават както са до съга и Bio-Cancer пристиат на 23 в София.
Надяваме се във бъдеще да няма ощитена банда и във момента тя ще се опита да развали фестивала ни.
Ако на някоя от бандите пише Катрин,знайте че тя не е част от фестивала и не е организатор.!
Нейната роля беше да наеме само техниката за Bio-Cancer.
Но тя каза във фейсбук че не й пука нито за Grave,Malevolenт и Bio-Cancer нито за Българските банди.Със почит - Metal Madness Promotion.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Gonzo 24.08.2016 00:35:25 отговори + 13 5
Когато Чонко ЧонеФФ не е организатор всичко пропада! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fan 1986 24.08.2016 09:16:06 + 9 2
+ Гани. ;D Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

qwerty 23.08.2016 23:04:30 отговори + 24 4
Бахти неграмотника! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Metal Madness Promotions 23.08.2016 23:49:18 + 5 13
Поздравления Лазаре и следваштия път поне смени ник нейма w/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 24.08.2016 02:29:13 + 14 10
Наиситна страшно неграмотно написано. Буквално едвам се разбира и то при условие, че от сайта все пак са го ремонтирали.

Но все пак по-добре да пишеш неграмотно и да си точен, от колкото да пишеш перфектно, но да си измамник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tedo 24.08.2016 07:51:41 + 10 15
Сашко е македонец нормално да бърка !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сашо 24.08.2016 09:05:13 + 7 15
Когато не си учил никога книжовен български е нормално.
'*******************.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 24.08.2016 12:50:36 + 19 3
Той на всякакъв език е неграмотен. Препинателните знаци не са само в българския хаха
Не знам кой и от къде са го изпуснали, но да идват да си го прибират, че заради такива трагикомедии като него, много банди избягват да идват тук да свирят, та трябва да ходим на майната си за да ги видим.
Не знам, но според мен, повечето групи, заявили участие на този шано фест, ако видят тази кретения, ще бият отбой.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:18:06 + 3 10
Izroda:
Izroda: Подобре да съм неграмотен отколко да съм мъж на Катрин да я исползвам за свичко и на края нормално разбира се да го плувам Сашо и ММП разкажи му за призовката и другите неща който и планирате за клевета на Werock и за нас смешници па още менавате ник хахаха патетика но едно нящо аз съм горд че съм Българин в чужбина да толко знам не съм грамотен но едно нящо аз ще го науча Българския език но вие никога няма да сте повече от измамници и мишлаци !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:20:16 + 1 10
Тва е от Рампарт заради вас Катрин и Изрода еве ви свичко опитвате се да менавате ип адреси и никове еве ви духаите го свичко имам документирано

Бях помолил, група Rampart да бъде позиционирана във времето според постиженията и изданията й! Имах и достатъчното търпение логото на групата да виси най-отдоло на плаката дълго време.

Имах уверението от теб, че ще се съобразите с нещата професионално. При така обявеното разписание на фестивала, Rampart се оттеглят от него.

Те няма да подгряват младежи без издания или групи с по един албум! Компромисът, който направихме за чуждите гости и безвъзмездното спонсорско свирене, не бе оценен по достойнство.

Ще е коректно към феновете ви, да премахнете Rampart от афиша си!

И да - Rampart са световна група. И правят компромис да свирят безплатно за бедното ви фестивалче, но явно не е трябвало.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Adultery 12.09.2016 23:25:20 + 1 0
Ми като е македонец да си ходи там. Да, ама са го изритали. Тук ще е доста по-болезнен шута. Македонец да плюе по българи в България е недопустимо. Това обяснява дислайковете - аз поне не бях виждал толкова в този сайт. Евала на всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 23.08.2016 22:19:28 отговори + 12 19
Мерси хора много ви благодаря за подкрепата нека всички да знаят кой е измамник и даже на оригиналния пост има и снимки и доказания за тва което тя направи и за нас и за Grave и Malevolent Creation !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

tu carne 9.09.2016 11:47:50 + 7 0
хахаха тоя освен, че е неграмотен македонец и параноик, алармаджия, явно е и мазохист. Приблизо 50 дислайка и отдолу яко храна в коментарите, вика мерси приятели хахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MrUncleslayer 23.08.2016 20:37:53 отговори + 23 1
Катрин Стаменова - персона нон грата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

izroda 24.08.2016 12:40:15 + 20 2
Ми браво, така трябва. Like за професионализма на такива промоутъри. Аз, като фен, се интересувам от групите, не от организаторите. И ММ не ги бях чувал, ама тоя македонски алармаджия не спря да квичи. Добре че не е българин, поне този път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jurgen 24.08.2016 13:54:34 + 19 7
Катрин е в джаза от близо 20 години. Нормално е да се държи по-професионално. Знае много добре, че няма кой да го вземе насериозно тоя македонски кестен. Самия му речник е смешен. '' Лъжкиня и гаднярка'' хаха... Ебаси детската градина.
Той Сашо опищя орталъка и срещу The Rampart, Проказа, Demenzia, които му показаха среден пръст за феста, просто защото им писна, а други предпочетоха да свирят за пари... и са напълно прави. Преди пищеше и срещу The Other Side - едни от първите промоутъри за тежък метъл в България, после срещу BGTSC. Те също го отсвириха и изобщо не го отразиха. Квича, квича, пък спря. Сега сценария е същия, а и Катрин, и BGTSC и The Other Side, могат да го прегазят и даже макето ще даде една торба пари за това.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Разбирач_1 24.08.2016 14:17:24 + 12 8
Срещу другите да, но срещу BGTSC не съм го чувал да пищи. Там оня е като товарен влак и не си поплюва хич и ако му накриви шапката не ще го прегази ами ще го затрие. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:15:06 + 0 14
Хаиде да се разберем съга тва с Рампарт се случи лично заради Izroda попитайте Светлин от рампарт заради логото и тва е вина точно на Катрин второ за Demenzia Здрасти ман, аз съм Владо от група Demenzia. Пиша ти от името на групата, за да съобщя, че имаме известни проблеми да вземем участие на феста, който организираш през септември. Причината е, че нашият басист няма да е в България през това време, а ни е невъзможно да намерим заместник за толкова малко време. Имаме и още едно участие, ангажирано за Септември, което също е под въпрос поради същите причини. Извинявам се за причиненото неудобство. Гледах максимално бързо да те осведомя, за да има достатъчно време, ако решиш да пуснеш друга банда на наше място. Поздрави и пожелавам успех!

Трето за БГТСЦ не съм казвал и няма никога да кажа лоша дума за Бате Бойко

И Четврто с The Other Site проблема беше че напуснах бандата а не причина заради феста но свичко си е ок пак сме приятели поздрав!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 24.08.2016 18:21:39 + 2 13
За Рампарт истината че плаката е правен от Изрода ака лазар
Бях помолил, група Rampart да бъде позиционирана във времето според постиженията и изданията й! Имах и достатъчното търпение логото на групата да виси най-отдоло на плаката дълго време.

Имах уверението от теб, че ще се съобразите с нещата професионално. При така обявеното разписание на фестивала, Rampart се оттеглят от него.

Те няма да подгряват младежи без издания или групи с по един албум! Компромисът, който направихме за чуждите гости и безвъзмездното спонсорско свирене, не бе оценен по достойнство.

Ще е коректно към феновете ви, да премахнете Rampart от афиша си!

И да - Rampart са световна група. И правят компромис да свирят безплатно за бедното ви фестивалче, но явно не е трябвало.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Madness Promotions 29.08.2016 12:39:51 + 1 11
Jurgen преди да кажеш нящо провери еве ти един поздрав от The Other Side
https://theothersidezine.com/2016/08/29/metal-madness-fest-%D0%BD%D0%B0-23-%D0%B8-24-%D1%81%D0%B5%D0%BF%D1%82%D0%B5%D0%BC%D0%B2%D1%80%D0%B8-%D0%B2-grindhouse/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".