Mick Jagger с прочувствено изявление за смъртта на приятелката си

20 мар 2014, 11:09 ч. 130 / 1 3
пред./следв.

   THE ROLLING STONES отмениха всичките си концерти в Австралия и Нова Зеландия след новината за самоубийството на приятелката на вокалистка Mick Jagger - L'Wren Scott. Датите са пренасрочени за октомври. Keith Richards и Ronnie Wood подкрепиха певеца в скръбта му, а той разпространи следното изявление:

Все още не разбирам как моята любов и най-добър приятел може да сложи край на живота си по такъв трагичен начин. Прекарахме много чудесни години заедно и имахме прекрасен съвместен живот. Тя беше забележителна и много хора, не само аз, се възхищаваха на таланта й. Изказаната от хората почит към нея и съобщенията за подкрепа, които получих аз, докоснаха сърцето ми. Никога няма да я забравя. 

   
   Бившият модел и настоящ моден дизайнер L'Wren Scott се самоуби на 17 март на 49-годишна възраст. Тя не е оставила предсмъртна бележка. При едни от първите сведения за трагедията се съобщаваше, че бизнес делата й са натрупали огромен дълг, но все още няма официална версия за причините, довели до случилото се.

 

lwren scott, mick jagger



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Оттам! 20.03.2014 17:28:23 отговори + 0 0
Твърди се, че е натрупала 6 000 000 дълг, което за Джагър е смешна сума, особено щом се касае за неговата "любов и най-добър приятел", нооо какво ли знаем ние...какво ли знае той. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

К 20.03.2014 15:17:02 отговори + 0 0
Може пък да не е искал. Любовта си е любов, ама парите са си пари Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Минчо Празников 20.03.2014 13:22:31 отговори + 0 0
Колко огромен да е,та Мик да не е в състояние да го покрие без никакъв проблем?Едва ли ще се самоубива за такова дребно нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".