Mick Mars продължава работата по соло албума си

20 окт 2017, 16:41 ч. 538 / 9 1
пред./следв.

   Китаристът на MOTLEY CRUE Mick Mars все още продължава работата си в "Blackbird Studio" в родния си Нашвил, Тенеси по дебютния си самостоятелен албум. Участие в творбата взима и бившият вокалист на MOTLEY CRUE John Corabi, който пее в едноименния албум на групата от 1994-а.

   В скорошно интервю Mars коментира, че е "изхвърлил" некачествените песни и е композирал нови на тяхно място. Китаристът очаква и продуцентът му да се освободи отново, за да може да продължи по-сериозно работата си. Дискът се планира да бъде завършен около края на пролетта на следващата година.

 

още за:

Mick Mars


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


siXXX 20.10.2017 20:38:17 отговори + 2 0
Великан Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".