Милена отново празнува рождения си ден с концерт

23 фев 2016, 12:05 ч. 1192 / 9 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

На 24.02, сряда, навръх рождения си ден, Милена ще пее за феновете си. Рок дамата по традиция ще отбележи празника си на сцената на рок бар Rock It, където ще покани много приятели, но ще сподели купона си и с всички верни почитатели. Милена и бандата й ще припомнят последната си тава „13" с пресните хитове „Моите Ангели", „Купон", „Бъркотия", „Ох", „Чворолино", „Куклата Мици" и други. Но няма да се мине и без вечните й хитове „Ха-ха","Месо", „Истина" и още, и още... За този рожден ден певицата си мечтае за два нескромни, но много желани подаръка – трайк и дървена вила на язовир „Студена". И тъй като пожеланията за рождения ден се сбъдват, нищо чудно скоро да видим атрактивната певица да фучи из софийските улици на бръмчаща триколка. Да не говорим, че се задава още един голям повод за хубави изненади. Съвсем скоро Милена ще отбележи и друг юбилей – 30 години на сцената, с голям концерт през май.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".