Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков прослушват софийски банди за рок битката в Каварна

1 апр 2015, 10:26 ч. 616 / 4 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Тази неделя музикантите ще заемат необичайно място за рок бар - пред сцената. Причината е, че ще влязат в ролята на жури, което ще селектира най-добрите сред млади рок банди. На 5.04. в рок бар Rock It предстои истинска рок битка, защото на живо ще се състезават финалистите за София на второто издание на "Jagermeister Battle of the Bands". Конкурсът ще се проведе за втора година, като част от традиционния фестивал Kavarna Rock. Митко Кърнев, Звезди и Кирил Божков от Б.Т.Р. ще посетят още два града след столицата (Пловдив и Варна) и сред всички кандидати ще изберат две групи, които ще влязат в битка с колеги от страните съседки, още през първия ден на Kavarna Rock 2015 (26.06. – 28.06.). В "Jagermeister Battle of the bands" ще се включат още 2 групи от Румъния и 3 групи, избрани от кандидатите от Молдова, Сърбия, Македония, Гърция, Турция, Грузия, Русия, Украйна и др.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


cronos 2.04.2015 00:24:31 отговори + 1 0
Кирчо избира марияна попова, митко -мишо шамара, а звезди - аналгин. И всичко ток! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Peter Pan 1.04.2015 15:01:25 отговори + 8 2
А ще има ли и адекватно жури или само хора, които не са излязли от 20-и век, когато е умряла актуалността и на техните банди? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сепултур 1.04.2015 11:11:29 отговори + 7 1
Честит 1-ви април! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дечо 1.04.2015 11:10:39 отговори + 9 1
баш митю,абе какъв музикант е тоя,много се смях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".