Моли се за нас, Луцифер: BEHEMOTH в София на 20 април

21 апр 2015, 11:37 ч. 4563 / 8 45
пред./следв.

   Една седмица след Великден тълпа от фенове на тежката музика се беше събрала пред клуб "Mixtape 5" в София в очакване да бъде "благословена" от сатанинските меси на поляците BEHEMOTH. Подгряващите банди - швейцарците BOLZER и младите сънародници на хедлайнърите - THAW, също предизвикваха интерес. Събитието беше част от "The European Satanist Tour 2015 Part II" – обиколка в подкрепа на излезлия през 2014 г. много силен албум на BEHEMOTH "The Satanist".

   Вероятно всички вече свикнаха с перфектната организация на събитията на "BGTSC", но никога не идва в повече да се отбележи добрата практика. Вратите отвориха навреме, а влизането ставаше безпроблемно, без суетня или блъсканица. На баровете имаше достатъчно напитки за желаещите. Групите излизаха според разписанието.

   Първи на сцената се качиха поляците THAW – група създадена преди пет години, с два издадени досега албума - едноименния от 2013 г. и "Earth Ground" от 2014 г. Бандата изпълни няколо композиции в характерния си експериментален стил, смесица от блек, слъдж, дуум, нойз и електронно звучене.

   След това пред българската публика се представиха швейцарците BOLZER. Въпреки, че е създадена през 2008 г., бандата набляга на ЕР форматите и още не е издала дългосвирещ албум, но си е спечелила славата на откритие в европейската екстремна сцена. Групата е в изключително камерен състав – само от двама музиканти с тайнствените имена KzR – китари, вокали и HzR – ударни. BOLZER явно бяха успели да завладеят и немалко български фенове, които бурно ги подкрепяха. Швейцарците представиха сета си с желание и самочувствие и се оттеглиха под заслужените аплодисменти на публиката.

   Но това, което чакаха повечето от над 800-те присъстващи , тепърва предстоеше. Още по време на саундчека на BEHEMOTH се надигаше нетърпелив ропот, който накрая прерастна в мощни скандирания на името на групата. Сцената най-сетне беше напълно подредена с подобаващ декор – пентаграми, змии и други сатанински символи. Пред централния микрофон, на специална поставка, блещукаха малки пламъчета, които не загаснаха по време на целия концерт. И ето, сред приглушените светлини се появявиха пратениците на Ада – Seth, Inferno, Orion и самият Nergal. Всички бяха в специални сценични облекла и с типичния си корпспейнт. Без всякакво предисловие, Nergal възвести пришествието на тъмните сили с парчето "Blow Your Trumpets Gabriel" от последния албум на бандата "The Satanist" (2014). Тълпата, затаила за малко дъх, избухна в първото пого. Стотици ръце се замятаха из въздуха, тела се кланяха на тъмните повелители от сцената. "Ora Pro Nobis Lucifer" ("Моли се за нас, Луцифер"), нажежи още повече атмосферата, а "Conquer All", от албума "Demigod" (2004), почти хвърли в истерия най-отдадените фенове. Всъщност, което и парче да бяха изпълнили BEHEMOTH, щеше да има същия френетичен прием. Групата, която се представяше за трети път у нас, след митичния концерт в столицата през 2007-а и участието на "Loud Festival 2012" е една от най-обичаните екстремни банди от българската публика, обединяваща хора с предпочитания към различни метъл жанрове.

   Единственото, за което можеха да съжаляват присъстващите снощи е, че концертът не се провеждаше в малко по-широка зала, така че всеки свободно да се отдате на личния си начин на съпреживяване на музиката на поляците. Творчеството на BEHEMOTH не е само парчета-вратотрошачи и екзалтирано пого, а дълбока философия и дори начин на живот. Но едва ли вчера в клуба имаше недоволни, защото се получи магическата спойка между фенове и изпълнители и то с миниму от това, което традиционно наричат "контакт с публиката". Nergal, като същински дявол-изкусител, завладя тълпата не с излишни приказки между песните, а повече с жестове и поведение. Сякаш погледът му следеше всички в залата, илюзията за персонално отношение беше пълна – нещо, което далеч не всеки фронтмен успява да постигне. По време на мрачната "Messe Noire", посветена на швейцарския художник-сюреалист H.R. Giger, Nergal прикади с голяма кандилница. Мирисът на тамян, примесен с обилното количество пара и дим, които се стелеха от сцената, съвсем замаяха участниците в нечестивия ритуал, извършван тази вечер в клуб "Mixtape 5". Малко по-бавният ритъм на "Ben Sahar" даде кратка почивка, но още следващото "Alas, Lord Is Upon Me", от албума "Evangelion" (2009), подкладе "адските пламъци" под "врящия котел". Погото обхвана почти цялото пространство пред сцената, а всички присъстващи крещяха почти в изстъпление. Към края на сета, от устите на музикантите потече кръв, те плюеха кръв и вода, обливайки обилно първите редове от публиката. Редовният сет на BEHEMOTH завърши с любимия хит на много фенове "Chant for Eschaton 2000". След кратка пауза, през която тълпата крещеше името на групата, четиримата музиканти се явиха отново и изпълниха като бис "O Father O Satan O Sun!" от последния си албум. Всъщност по-точно е да се каже, че парчето беше изпято от цялата зала, под ръководството на сатанинския властелин Nergal. В този момент всички от групата бяха в черни роби и с дълги рога на главите. Осветлението правеше лицето на фронтмена скрито, а под качулката сякаш се виждаше бездънната бездна на пъкъла.

   Тъй, с благословия от самия Луцифер, завърши тази наситена с емоции вечер, а присъстващите се разделиха с очакване за нови срещи.

Сетлист на BEHEMOTH:
01. Blow Your Trumpеts Gabriel
02. Ora Pro Nobis Lucifer
03. Conquer All
04. Decade of Therion
05. As Above So Below
06. Slaves Shall Serve
07. Christians to the Lions
08. Messe Noire
09. Ov Firе and the Void
10. Ben Sahar
11. Alas, Lord Is Upon Me
12. At the Left Hand ov God
13. Chant for Eschаton 2000
Бис:
14. O Father O Sаtan O Sun!


Текст: HeathenHeart
Снимки: Герасим Трифонов

 

   В галериите ни, още от снощи, може да разгледате над 50 снимки на BEHEMOTH, THAW и BOLZER.




Коментари   (45)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Георги 2.05.2015 00:43:29 отговори + 0 6
Уффф,кой ви мисли тъпите заглавия бе??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 2.05.2015 14:55:26 + 5 0
В случая - име на песен на Бехемот, нищо неочаквано. Не се изказвай неподготвен, никога не е в твоя полза. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

неМЕТЪЛ 22.04.2015 10:44:33 отговори + 13 4
Преди да отида на концерта, бях слушал 2-3 парчета на Бехемот, отидах ей така, за спорта.
Главно исках да гледам THAW, тъй като ги бях слушал преди
Замъкнахме се четирима човека от Пловдив.
Атмосферата пред клуба - бири, адски много дим от цигари, нищо ново.
Охраната - държаха се професионално и ми пожелаха приятно прекарване. +
Клубът - в голямата зала досега не бях ходил, готина атмосфера, достатъчно място да събере всички. Все пак мястото е не само пред сцената а и от двете страни. Умишлено застанахме на десните стълби, тъй като хем искахме да виждаме добре, хем да не бъдем смачкани от пияни метъли, каквито очевидно разбира се е имало (коментар по-долу).
Организацията - супер. Всички банди започнаха в определените часове.
THAW - жестоки! Най-много ми харесаха от всички (лично мнение, базирано на собствен вкус). Постигнаха точната атмосфера. Noise елементите допълнително допринесоха. +++
Bolzer - скучни ми бяха, не разбирам защо всички толкова им се радваха. Последното парче беше готино. Но защо техният звук беше по-силен?
Behemoth - готин спектакъл. Супер сценично присъствие, контакт с хората, як звук. +
MIxtape 5 - +++ , много добра аспирация, не помня досега да съм бил на концерт с 500+ човека и да съм се чувствал така, все едно съм си вкъщи и съм си пуснал климатика.
Аз съм много доволен от всички аспекти на концерта.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 22.04.2015 09:46:44 отговори + 9 4
При мен случаят беше подобен - пред мен, точно на оградата, имаше 3-4 момичета (40 килограма, 150см), които просто бяха размазвани почти всеки път, когато онзи нисък пичага с разкървавено лице се блъскаше като изтърван бик на родео. Опитах се, доколкото бе възможно, да се държа за оградата и да пазя въпросните момичета, както и още 1-2 ДЕЦА (понеже наистина бяха деца), но уви - пак имаше случаи, когато те се извиваха леко от болка, когато се размазваха в металната ограда. Няколко пъти направих забележка на въпросните "вандали" (даже не съм сигурен, че са такива, затова използвам кавички), но никакъв ефект.
ХОРА, на билетите на Eventim отзад, където са част от правилата е написано като последно изречение: "Eventim Ви пожелава приятно забавление!". А сега да ви попитам, къде е забавлението от това, да те мачкат, ако не цял концерт, то поне на 2 от 3-те участващи банди. Наистина концертът беше жесток за мен, но тия деца наистина ги съжалявам. Колкото до възрастовото ограничение - налага се да го има, още повече заради наложения като закон вечерен час за непълнолетните, затова са и тези придружители, но въпреки родителите или по-големите приятели, пак едно дете не би могло да си изкара добре - винаги става жертва на сблъсъци, удари, подмятания и така нататък.
Желая ви приятен ден!

PS: въпросните деца да се замислят преди да идат на Cannibal Corpse!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 22.04.2015 10:03:18 + 8 2
Определено имаше хора, които се блъскаха "като изтърван бик на родео", без да се съобразяват, че може да ударят и наранят някой. Имаше и други неадекватни прояви, като да се скача по баровете. Това не е чалгаджийска дискотека, да се танцува по масите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 22.04.2015 10:50:51 + 8 11
Абе, вие на метъл концерт ходили ли сте преди? Много ясно, че отпред ще е блъскане и мачкане! Като не ви изнася - цял клуб има, от който където и да застанеш, еднакво добре ще се вижда и няма да е като да ви дели цял стадион разстояние от сцената. Най-ги обичам такива като вас, или на хардкор концерт да се оплакват, че хора скачат от сцената! Ми естествено, че ще го правят, нали това е част от културата на метъл/хардкор фена, няма заради няколко пикли, които не са сигурни защо са там, да се сдържат от това да си изкарат добре. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 22.04.2015 12:11:10 + 3 0
Странник, проблемът беше, че не се блъскаха само отпред, а и по-назад и встрани, където хората явно бяха бяха застанали именно, за да не бъдат блъскани. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

аграр 22.04.2015 14:15:13 + 5 0
Колега, независимо дали има пого или не, не е безопасно за деца да са залепени за оградата в претъпкана зала/стадион. При всеки тласък на тълпата те биват притискани най-лошо. Лично аз имам доста добра физика, когато съм на кеф влизам в погото, но когато искам да гледам бандата си пия бирата кротко отстрани и не се бутам най-отпред. Залата е наистина тясна и трябва да внимаваме повече за околните. На канибалите сигурно ще е още по-тъпкано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 22.04.2015 14:29:35 + 6 9
Не оставяйте пацифистите, iphone-аджиите, facebook гнидите и студентите по философия от СУ да ни отнемат кефа И от метъл концертите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ваш Печурко 22.04.2015 15:38:26 + 8 1
ТУЦ, не бъркай ходенето на концерт със състезание по сумо в аматьорската лига. Щом искаш, блъскай се, жив и здрав да си, но не разваляй кефа на останалите, които просто искат да се забавляват с музиката. Особено пък в такъв малък клуб. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ТУЦ 22.04.2015 16:14:35 + 6 8
Печурко и останалите майки с колички - не бъркай метъл концертите с питниците с тъщата ти и децата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 22.04.2015 16:20:52 + 9 3
ТУЦ, свиквай, че на метъл концерти ще има все повече майки с колички, студенти по философия, тъщата, къщата и т.н., които не са отишли на корида, а да слушат хубава музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 23.04.2015 10:12:34 + 3 4
Тъщата да слуша хубава музика у дома на слушалки. Концертите са преживяване, включително и с екшън. А метъл концертите - най-вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Venomous 21.04.2015 20:45:54 отговори + 4 3
Страхотен концерт !!! m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nerd 21.04.2015 20:22:44 отговори + 6 4
Гафа е от великите Евентим! При другите билетопродавачи нямаше цифрички.
Хората от BGTSC навсякъде са посочили линк за политиката на клуба, в събитието я има също, в последното им съобщение бяха обяснили всичко подробно, но кой да чете!? По-лесно е да мрънкаш и някой друг да е виновен!
Аз не взех дъщеря (14 г)си защото им писах и ми отговориха, че не препоръчват под 16 и тн...не съжалявам, че ги послушах!
Единствената ми препоръка е към клуба и малкия гардероб!
Всичко друго беше супер! Особено BEHEMOTH!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


аграр 21.04.2015 18:24:31 отговори + 2 5
Момчето долу е право. От фирмата бяха обявили 16+. Имаше двама симпатяги момче и момиче, дошли от майната си и разбира се не ги пуснаха. Добре че се намери на кого да продадат билетите.
Звукът железен, Бехемот перфектни, орагнизацията освен гореописания случай -на ниво. Размазването е факт и чакам следващия концерт.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 21.04.2015 18:37:50 + 4 3
Благодаря ти за съдействието! Аз също чакам следващото им посещение и се надявам този път да не е в тая лайняна дупка. Аз лично не можах да продам билета си на никого. Още веднъж - мерси за подкрепата! Наздраве! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 21.04.2015 19:01:26 + 6 2
От години насам, особено в клубове, има стриктна политика за придружители, декларации и т.н. Твой проблем, че не си се поинтересувал, поне донякъде. Друг е въпросът, че на моят билет пише 18+, а на билета на един приятел, с когото бях вчера на концерта, пишеше 16+, явно има някакво брутално разминаване, гаф от страна на BGTSC, от който доста хора са си изпатили. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 21.04.2015 19:41:07 + 5 4
Самият клуб поддържа политика 18 + и пуска само с нотариално заверени декларации. На някои събития изобщо не допуска лица под 14 години, на други - под 16. Най-добре е преди да се вземе билет, да се звънне в клуба и да се пита за конкретното събитие. На Фейсбук страницата на клуба има подробна информация за декларациите. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Син език 21.04.2015 18:03:27 отговори + 5 5
Жесток концерт !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 21.04.2015 16:29:18 отговори + 16 6
Убийствен концерт на Behemoth снощи! Ще ме държи с дни! Подгряващите бяха потресаващи (лично мнение, чистият блек никога не ми е харесвал). Относно мрънкащите - Mixtape 5 е най-доброто място за концерти от подобен тип (до ~800 човека) в България. Дори когато е разпродадено, пак не е адска блъсканица и има местенце, където да отидеш и да няма потни дебелаци, които да се търкат в теб (естествено, ако искаш да си пред сцената е нормално да има блъсканица, трябва в пещера да си расъл, за да не го знаеш това). Звукът е винаги перфектен, не съм бил на концерт с лош звук там. Локацията също е много добра, всякакъв транспорт минава от там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BEHEMOTH! 21.04.2015 16:15:41 отговори + 9 6
Гледам, че има и други недоволни от мястото и от какво ли не и ми писна да гледам негативни коментари. Беше жесток концерт! Смачкаха ме, блъскаха ме и за всеки си имаше местенце особено покрай баровете. На концерт с подобен звук не съм бил и се изкефих максимално. На недоволните мога да кажа само едно - кат' ни ви е кйеф да идвате тук на концерти ходете си в чужбина. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фен 21.04.2015 15:49:44 отговори + 12 6
Behemoth са институция.
Отидох с песен фаворит Ora Pro Nobis Lucifer,а приятно се изненадах от концертното изпълнение на Ben Sahar.
И не забравяйте че живеем поне 50 години на изток!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


satanic psycho 666 21.04.2015 15:27:19 отговори + 9 16
Да *********** на нормите, организацията и правилата! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Име или псевдоним 21.04.2015 15:57:28 + 19 5
Ми ходи да живееш в гората. Там не им пука за норми, организация и правила ...Ако те пусне майка ти, разбира се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 21.04.2015 18:44:41 + 9 10
С удоволствие ще ида в гората. Гнус ме е от вашата цивилизация! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 21.04.2015 15:01:57 отговори + 9 3
Може би Зимния Дворец в Студентски Град след ремонт би станал прилично място, но и той като Универсиада, Христо Ботев и Фестивална се нуждае от монтаж на поглъщащи плоскости за да няма ефекти като бумтене, тътен, дрънчене, хлопане и т.н. Инвестицията за оборудване на зала с поглъщащи плоскости е около 15-20000лв и би могло да се намери схема за публично-частно партньорство или нещо подобно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

vlady 21.04.2015 14:49:50 отговори + 10 1
За съжаление в София няма адекватна зала със среден капацитет и добра акустика - Универсиада, Фестивална, Христо Ботев дрънчат и хлопат отвсякъде, което е по-зле от тъпканица. Наемът на Арена Армеец е твърде висок за концерти с 800-1000-2000 фенове. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Behemoth Fan 21.04.2015 14:46:40 отговори + 6 6
Време е голобрадите дриш****и да спрат да се себеизливат и тук! Евала на клуба, че спира недорасляците!
А иначе концерта беше железен! Не бях виждал Микса обвит с толкова много пара и дим! Бяхме като в казан!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 21.04.2015 15:30:54 + 6 16
Не мисля, че трябва да пренебрагваш "недорасляците" Щото след някоя година като увиснете с бастунчета и като бегате всяка седмица да си взимате пенсиите, и като ние станеме на вашата възраст, вие ще разчитате на нас! ОСЪЗНАЙТЕ СЕ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 21.04.2015 14:05:56 отговори + 8 14
...,съобразил съм се със всички норми, а и тия ще ми се отварят?! Каква е тоя организация бе хора? А после ми питате защо нмаляваме финовете и пада псещаемстта на концерти и събития в нашата държава.
Докато допускате на пост такив мангали, докато стискате и не може да сложите една група на високо ниво в една свестна зала, а ми я набутвате в един мизерен клуб, така ще е! На ваш интерес е да поддържате нивото на събитията и концертите, организрани от ВАС!
Второ, къде ми ги преброихте 800 човека? Че аз дойдох поне час и половин-два преди началото, още влизаха, бяха най-много 300 човека, може би и малко отгоре.
Тове не е първият концерт, от който оставам разочарован.
И още нещо, може ли и Cannibal Corpse също в тоя кенеф? Ми феновете им в Бългрия сме поне 2000 и повече. 2007-ма година са били в зала Христо Ботев и па едва едва са се набутали всички. Моля ви, помислете малко и за феновете, и за начина на организация!
Такива лайна от страна на организаторите явно само и само в България стават.
Благодаря предварително на всеки, който би си отделил малко от времето д прочете това и на всеки на същто мнение!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Християн 21.04.2015 15:21:29 + 6 2
Няма да е зле,да си оправиш грамотността,а да не разсъждаваш толкова..Но наистина няма да е зле,да преместят концерта на Кенибъл,защото ще им падне тъпия клуб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 21.04.2015 14:05:40 отговори + 18 40
"Моли се за нас, Луцифер"- какви са тея простотии бе,вие нормални ли сте? Да ви имам и тъпия концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BATHORY 21.04.2015 14:47:54 + 14 13
А ти сигурно си някаква дребна женичка вярваща в измислен господ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 21.04.2015 14:59:14 + 10 12
Или някакъв, който не е чувал групата и си хейти за спорта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

.... 21.04.2015 16:41:20 + 13 18
Кой бре,аз ли да не съм чувал за Бегиймът ? Това с молебена на луциферчо е такава позьорщина,че даже ми е смешно и жалко. Аре отивайте да си полягвате сега да не ви ошамаря и двамата докато се надъхвате излишно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fsasf 21.04.2015 16:58:32 + 8 4
Тва заглавие ма кара да пренасям в жертва кози Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heathenheart 21.04.2015 17:02:38 + 8 6
Хахахахаха, толкова си страшен, че си си сложил за ник 4 точки от страх.
И да, явно не си наясно с нещата, щом не загряваш от къде идва заглавието.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mastodon_bg 21.04.2015 18:54:35 + 8 3
Легни си между цветята, наркоман! Като не ти харесва заглавието на новината, просто не я отваряй, какво spam-иш в новините и hate-ваш наред? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BATHORY 21.04.2015 19:53:02 + 0 3
Жената пак се обажда където не и е работарта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ov Fire 22.04.2015 16:26:30 + 5 2
Що бе, ко му е на заглавието? Напълно в унисон със събитието. Ходи запали една свещ в селската си църква и се успокой да не те залее Nergal със сатанинската си протоплазма! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

satanic psycho 666 21.04.2015 13:57:25 отговори + 7 22
Искам много серизно да се оплача по случай достъпа на "непълнолетни" лица в клуба. Още като ги изръсиха, че идват си пишеше СЪБИТИЕТО Е 16+!!!!! Два часа се разпавях с шепа лайна на охраната и отказаха да ме пуснат, дори и да ми върнат парите! Това било по условията на клуба. Тъй ми дрънкат. Пука им за организацията от самите BGTSC. Какви са тия неземни какафонии, дето си измислят на входа, че ми искат и "нотариално заверена" декларация?! Че те дори и техните интерекси не си следват! Не стига, че им правя оборот като им влизам в насрания скапан клуб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бог Леми 21.04.2015 14:17:31 + 21 3
Смешен си. По закон всички лица под определените години трябва да бъдат с придружител и декларация, и това го има от много години. А за това, че ти не си подготвен си е лично твой проблем и може да се сърдиш само на себе си : ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чуре 21.04.2015 12:29:34 отговори + 11 2
Поне има няква емоция при нас,а не като американските концерти-дигнали телефоните и се поклащат като вейки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kakodaimonos 21.04.2015 12:13:57 отговори + 26 5
*Посетители с неадекватно поведение няма да бъдат допускани в зоната и няма да им бъде възвърната стойността на билета.

Това някой спазва ли го изобщо? И кога българският фен ще разбере, че на концерти се ходи с различна цел от тази да се нальокаш като свиня и да се държиш като такава. Да спиш или повръщаш пред бандите? Големи фенове, няма що!

Адски разочарована от концерта вчера. Този клуб не е за Бехемот. Гледала съм ги и другите два пъти като бяха в България, този път беше най-зле. Това е моето мнение.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".