MORBID ANGEL се подготвят да влязат в студио със Steve Tucker

29 юни 2016, 14:48 ч. 936 / 2 2
пред./следв.

   Легендарните американски детметъли MORBID ANGEL се подготвят да влязат в студио и да започнат работа по новия си албум, първи след раздялата с David Vincent и завръщането на Steve Tucker. Повече подробности засега не са известни, освен че музикантите от групата обещават пълноценен дет метъл албум.

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


maxXx 30.06.2016 10:10:12 отговори + 1 0
Тъкър не е Винсент, но все пак ще го очаквам това 8-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 29.06.2016 15:48:58 отговори + 7 1
От 2 седмици слушам дет метъл, преди това блек, фолк слушах - е лудница е ! За сега Morbid Angel, Obituary и Malevolent Creation са ми фаворити. Осоебено лайв-видеа от 90те в тубата, да се изкъртиш от кеф. Ако дойдат на концерт Морбид пак, няма да пропусна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".