Мото-рок фестът с URIAH HEEP във Велико Търново ще има и благотворителна кауза

20 юли 2013, 18:36 ч. 338 / 2 0
пред./следв.
Както знаете - на 17 август, когато е третият ден на предстоящия мото-рок фест, организиран от клуб "Old Bastards", хедлайнъри ще бъдат британските легенди URIAH HEEP. По време на цялото събитие ще се продават тениски в помощ на 9-годишния Радослав Борисов, който страда от мускулна дистрофия. Малчуганът, чиито родители са безработни, се нуждае от 40 хил. лв. за лечение в клиника в Израел. Мото-клубът предоставя тениски на цена от 50 лв. (който има желание, може да ги закупи и на по-висока цена). Цялата сума от продажбите отива за лечението на Ради.
Сметката за дарение на Радослав Борисов Борисов е:
ЦКБ АД клон В. Търново
BIC: CECBBGSF
IBAN: BG61 CECB 9790 40B7 4326 00
ТЕЛЕФОН: 0884 922 431
Светла Цанева
Радослав Борисов


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".